Wil je advies over burn-out?

Maak dan een afspraak met onze specialist
Onze behandelingWat is een burn-out

Loop je vast? Of advies nodig?

Kom direct met onze specialisten in contact

re-integratie bij burn-out

Heb je last van een burn-out of niet?

Maak hier een afspraak en krijg advies over burn-out

Als je last hebt van een burn-out dan is het fijn om met een specialist te kunnen praten over wat je nu moet doen. Daarvoor hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om bij één van onze specialisten een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Je hebt last van een burn-out; en dat is op te lossen!

Naast de informatie die wij op deze site hebben gezet rondom burn-out, de verschijnselen, de symptomen, onze behandeling, het intern verblijven tijdens je behandeling, is iedere burn-out en het verhaal dat hier achter zit uniek en verschilt per persoon.

Dat is ook de reden waarom een standaard advies of een standaard aanpak niet van toepassing is bij een burn-out. Het is heel persoonlijk wat jij in jouw situatie zou moeten doen. En daarom spreken we je graag even persoonlijk. 

Reserveer een online burn-out advies gesprek

Loop je rond met vragen over burn-out? Kun je tussen de vele meningen en verhalen de weg niet meer vinden, of heb je geen zin of tijd om alle verhalen op het internet af te zoeken en nog niet verder te komen? Ben je toe aan advies die past bij jouw situatie, achtergrond en wensen?

Onze specialisten zitten voor je klaar. Reserveer nu een afspraak voor een online-advies gesprek. Klik hier en maak eenvoudig een afspraak met ons.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een persoonlijk advies over jouw burn-out situatie

Of je nu vragen hebt over burn-out omdat je wilt weten of je er zelf last van hebt. Of dat je meer informatie wilt voor iemand uit je omgeving. Vaak is het dan fijn om met iemand, die er verstand van heeft, in gesprek te komen. Dan kun jij je persoonlijke vragen stellen. Zo’n gesprek vindt online via audio of video plaats met één van onze specialisten. We spreken met jou af wat je zelf prettig vindt. Soms kan videobellen fijn zijn. Soms ook niet.

Een adviesgesprek om duidelijkheid te krijgen

Het gesprek zelf duurt gemiddeld 30 minuten. We vragen voor het adviesgesprek een vergoeding van €35,- voor een half uur. Wil je graag wat langer de tijd nemen, dan kost een adviesgesprek €55,- voor een uur. Afrekenen gebeurt via een betaalverzoek wat vooraf naar je toe zal worden verzonden.

burnout juiste diagnose

Voor wie is dit adviesgesprek bedoeld?

  • Voor iedereen die zelf te maken heeft met een burn-out.
  • Voor familie/vrienden van burn-outers.
  • Voor werkgevers/managers en HR medewerkers die vragen hebben over burn-out op de werkvloer.
  • Voor bedrijfsartsen en reintegratiemedewerkers die te maken hebben met burn-outers.

Een advies gesprek is niet bedoelt als behandeling (dit is telefonisch of online niet mogelijk). Het is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Vragen, die je kunt stellen hebben betrekking op jouw situatie.

Je kunt je voorkeur aangeven of je via een audio of videoverbinding met de specialist in contact wil komen. Bereid je goed voor op het gesprek. Zet bijvoorbeeld je vragen op papier.

Tijdens het adviesgesprek:

Zoek een rustige plek waar je ongestoord kunt (video)bellen. Bij video is het prettig om de camera vast te zetten zodat het beeld rustig is. Door ons wordt gewerkt met FaceTime of Whatsapp videobellen. Bij audiogesprekken geldt ook: zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt.

Als je hem goed weet uit te pakken is een burn-out een enorm cadeau!
Het is de kans om naar jezelf te kijken. In: Wie ben je? Waar sta je voor? Los van de mening, (be)oordeling en goedkeuring van de ander.
Onze filosofie “Niet genezen maar BETER worden!”
AANDACHT, de burnout herstel specialisten

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Pak het probleem bij de wortel

Burn-out bestrijden

Het behandelen van burn-out is als het bestrijden van onkruid.
Stel je voor je loopt in een mooie tuin. Deze tuin is gevuld met mooie bomen en struiken, bloeiende planten en het ruikt er heerlijk. Terwijl je door de tuin loopt en geniet, zie je een aantal plantjes, die ergens groeien waar jij ze niet wilt hebben.

Het onkruid moet weg, maar hoe? Wat is nou de meest effectieve manier om ervan af te komen?

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een adviesgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!