Bedankt voor het invullen van de burn-out test

We gaan contact met je opnemen!
Hoe wij jou gaan helpen!Meer over aandacht

Heb je binnen een paar werkdagen nog geen bericht van ons?

Dan is er iets misgegaan. Neem dan via Whatsapp contact met ons op.

Advies nodig? Plan een persoonlijk gesprek met één van onze therapeuten.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Vragen, die gericht zijn op jouw persoonlijke situatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een advies gesprek met één van onze therapeuten te plannen. Je kunt dan al je vragen stellen en een advies krijgen gericht op jouw situatie en wat jij het beste kunt doen om hieruit te komen.

Onze specialisten zitten voor je klaar. Klik hier en maak eenvoudig een afspraak met ons.

Met een goede behandeling is je burn-out eenvoudig op te lossen

Je hebt het gevoel dat je een burn-out hebt. En nu?!

Je hebt de burn-out test ingevuld. Binnen een paar werkdagen krijg je van ons de uitslag via mail. Of de uitslag nu aangeeft of je een burn-out hebt. Dat je er bijna tegenaan zit. Of dat je eigenlijk volgens de test nergens last van hebt. Je bent op zoek gegaan naar informatie omdat je voor je gevoel tegen ‘iets’ aan loopt. ‘Iets’ dat er voor zorgt dat je op dit moment niet echt lekker in je vel zit. Want waarom zou je anders een burn-out test invullen…

Het goede nieuws voor jou: je hoeft geen burn-out te hebben om aan jezelf te ‘mogen’ werken. We zeggen het vaak bij ons aan tafel: eigenlijk zou iedereen een keer zichzelf een midweek moeten gunnen om aan zichzelf te werken. Ontdekken wie je bent. Ontrafelen waarom je doet wat je doet. Als een soort van APK. Zonder dat je dus eerst tegen een probleem aan moet lopen. Zoals een burn-out. Of erger: een ziekte zoals kanker.

burn-out en blijven werken

Onze auto sturen we ook jaarlijks naar de garage voor onderhoud. Waarom zou je dit niet voor jezelf doen? Als een soort reflectie moment. Een resumé. Er zijn altijd momenten waarop we dit voor onszelf aan voelen komen. Hier behoefte aan hebben. De vraag is: luister je op dat moment dan ook naar jezelf. Of ga je door waar je mee bezig bent? Zodat het naar de achtergrond verdwijnt.

Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Hoe ziet onze werkwijze er uit?

Je hoeft geen burn-out te hebben om jezelf te ont-wikkelen

Wat het ook is waar je tegenaan loopt, reflectie over je gedrag helpt. Daarbij gaan wij altijd een stap dieper dan puur je gedrag. Want je gedrag heeft een reden. En naast het feit dat we je bewust maken van je gedrag, leggen we ook de aandacht op het effect van dit gedrag. Op jezelf. En op je omgeving.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Misschien vraagt dit moment en deze situatie wel om een persoonlijkheidsverandering. De vraag is: sta je open om naar je eigen patronen te kijken. Om te ontdekken waarom doe je wat je doet. En klopt dat eigenlijk wel met wie je daadwerkelijk bent?

Iedereen heeft hierin zijn eigen unieke levensverhaal te vertellen en te ontdekken. De manier waarop wij dit aanpakken, leggen we hier in het kort uit.

Zelfreflectie
Daar leggen wij de focus op. We benoemen wat we zien. We confronteren je met jezelf. Zodat jij vooruit komt. Waardoor je tot de verandering gaat komen, die voor jou belangrijk is om er anders in te staan. En dus om vooruit te komen. Onze aanpak is altijd maatwerk.

Interne opname
Het kracht van onze succesvolle aanpak is dat je intern verblijft in ons Burn-out Herstel Centrum. Ook als je geen burn-out hebt. Juist door kort en intensief aan jezelf te werken in een midweek tijd, zorgt dit er voor dat je tot reflectie, inzicht en verandering komt. En dat versterken we door je uit je eigen omgeving te halen. De focus ligt daarmee volledig op jezelf. Zonder afleiding van je eigen omgeving. Los van alle goede externe raadgevers. Pas dan kun je ontdekken wie je bent en waarom je doet wat je doet. Confronterend, verhelderend, berustend.

Nazorg
Belangrijk onderdeel van het traject is nazorg. Terug naar je eigen omgeving. Daar ga je ervaren wat je aan inzichten allemaal hebt meegekregen en hebt ontdekt tijdens je behandeling in Vaals. In een online omgeving geven we je de nazorg die je nog eventueel nodig hebt. Want het is een groeiproces. De nieuwe ervaringen in je eigen omgeving, heb je nodig om de stappen te kunnen zetten in je ont-wikkelingsproces. Tijdens dit proces begeleiden we je. Met als doel om ons zo snel mogelijk overbodig te maken in jouw leven.

Meer informatie over onze coaching en aanpak

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Veranderen van baan?

Solliciteren tijdens burn-out

Op het eerste gezicht lijkt solliciteren tijdens burn-out wellicht een goede oplossing. In de eerste dagen ben je euforisch, er gebeurt iets spannends in je leven. Je gaat eindelijk voor je gevoel vooruit. Echter, er is niets opgelost.

Je kunt het vergelijken met een autorit…

Solliciteren tijdens burn-out, en vervolgens veranderen van baan, is alsof je met een auto, die een lekke band heeft, van de snelweg afgaat om op een binnenweg te gaan rijden in de hoop dat je geen last meer hebt van de lekke band….

Je komt in een andere omgeving, maar je belemmering zit er nog steeds. Het is maar een kwestie van tijd, tot dat het weer begint “te rammelen”.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een adviesgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!