Welkom bij ons Burn-out Behandelcentrum

Hoe wij jou helpen
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Herstel middenin de natuur

Plan een kennismaking

Hoe wij jou helpen in ons behandelcentrum

Welkom in ons Behandelcentrum voor burn-out

Een goede behandeling bij burn-out begint met de juiste diagnose. Burn-out is geen psychische stoornis. Je hoort daarom ook niet in een regulier GGZ traject tussen suïcidalen of verslaafden. Of in een revalidatie kliniek omdat je lichamelijke klachten hebt. Een goede behandeling van een burn-out gaat de diepte in. Daar waar de verandering kan plaatsvinden. De vraag “Waarom ben je in deze situatie terecht gekomen” staat hierbij centraal.

 

Onze Burn-out Behandeling

Een goede burn-out behandeling begint bij de vraag waarom… Het gaat om de reflectie op jezelf en je eigen gedrag, waardoor je een burn-out hebt.

Multidisciplinaire aanpak

Het is de combinatie van het mentale stuk, je overtuigingen en patronen, en de beweging, die onze aanpak zo succesvol maakt.

ons burn-out herstel programma

Iedereen is uniek. Jouw burn-out is daarmee ook uniek. Wij geloven niet in standaard. Je krijgt wat je nodig hebt, niet meer en niet minder.

onze acht stappen naar herstel

Burn-out en nu? Wellicht één van de moeilijkste momenten, is toegeven dat er iets mis is. Erkenning en herkenning zijn stap 1.

re-integratie begeleiding

Een goede re-integratie na een burn-out, zowel in je privéleven als ook op je werk, is voor je herstel essentieel. 

onze specialisten

Als burn-out coach inspireren wij mensen hun talenten maximaal te benutten en hun kwaliteiten nog verder te ont-wikkelen.

Onze filosofie
“Niet genezen maar BETER worden!”

AANDACHT,
de burnout herstel specialisten

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Verlaag je maximum snelheid

Onthaasten?!

Onthaasten; in een tijd waarin alles “snel, snel” moet. Waarbij niet het proces, maar alleen het resultaat belangrijk is. Nog even dit, nog even snel dat… Als je vraagt hoe het met iemand gaat, is een veelgehoord antwoord: “druk”. Voortdurend zijn we bezig, haasten ons van afspraak naar afspraak. Even.., snel…, druk… Niet onderweg zijn, maar zo snel mogelijk van A naar B komen, is het doel.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!