Behandeling burnout gericht op duurzaam herstel

Succesvolle behandeling burnout is…

Behandeling burnout; om succesvol te behandelen is een goede klik tussen jou en je hulpverlener essentieel, daarom nodigen we je eerst uit om tijdens een gratis gesprek met ons kennis te maken.  Tijdens dit kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw hulpvraag en wat jij nodig hebt, want de achterliggende problematiek bij iedere burnout is uniek en op zichzelf staand. Onze aanpak van burnout is daarom per persoon verschillend.

…op maat gemaakt…

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek schrijven we een plan van aanpak. Wettelijk heeft je werkgever dit nodig en het biedt jou ook helderheid in wat we gaan doen en wat jij mag verwachten van ons tijdens je behandeling burnout. Je traject bij ons is op maat gemaakt – je krijgt wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. Omdat het fijn is om houvast te hebben, hebben we de basis van ons programma in acht stappen samengevat. Over de kosten van de behandeling burnout hoef jij je verder geen zorgen te maken, daar is je werkgever wettelijk verantwoordelijk voor. Wij ondersteunen jou en je werkgever in dit proces.

…individueel en multidisciplinair! 

Onze aandacht is gericht op jouw herstel en onze aanpak en behandeling daarin zijn multidisciplinair. Een burnout is namelijk tweeledig: je hebt te maken met geestelijke en lichamelijke overbelasting. We pakken tijdens de behandeling burnout beide aspecten aan. Onderdeel van ons succes is dat we je uit je eigen omgeving halen en in ons burnout herstel centrum plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je volledig de focus op jezelf kunt leggen, met als gevolg een snel en goed herstel. Al na een aantal weken kun je beginnen met re-integreren, want een burnout hoeft geen maanden te duren!

Heb ik een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Ik heb hulp nodig

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken