Behandeling Burnout
Herstel op een unieke locatie

Onze aanpak in 8 stappen uitgelegd

Duurzaam herstel


Onze succesvolle behandeling van burnout...

Een succesvolle behandeling burnout begint bij een goede klik tussen jou en je hulpverlener, daarom nodigen we je eerst uit om met ons kennis te maken. Deze intake is vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw hulpvraag en wat jij nodig hebt, want de achterliggende problematiek bij iedere burnout is uniek en op zichzelf staand. Onze behandeling van burnout is daarom per persoon verschillend.

...op maat gemaakt...

Naar aanleiding van de intake schrijven we een plan van aanpak. Wettelijk heeft je werkgever dit nodig en het biedt jou ook helderheid in wat we gaan doen en wat jij mag verwachten van ons. Onze aanpak is op maat gemaakt, dus wat jij nodig hebt, krijg je. Omdat het fijn is om houvast te hebben, hebben we de basis van ons programma in acht stappen samengevat. Over de kosten hoef jij je verder geen zorgen te maken, daar is je werkgever wettelijk verantwoordelijk voor. En ook daarin ondersteunen we jou en je werkgever.

...onze behandeling burnout is individueel, multidisciplinair en daardoor succesvol!

Onze aandacht is gericht op jouw herstel en onze aanpak daarin is multidisciplinair. Een burnout is namelijk tweeledig: je hebt te maken met geestelijke en lichamelijke overbelasting. We pakken beide aspecten aan. Onderdeel van ons succes is dat we je uit je eigen omgeving halen en in ons burnout herstel centrum plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je volledig de focus op jezelf kunt leggen, met als gevolg een snel en goed herstel. Al binnen drie weken kun je weer aan het werk zijn, want een burnout hoeft geen maanden te duren!