AANDACHT: specialist in burn-out herstel

In Oostenrijk herstellen van je burn-out met specialistische hulp
Onze filosofieOnze aanpak

Loop je vast of heb je een burn-out?

Maak kennis met ons

aandacht burnout herstel centrum

Waar wij voor staan

De unieke aanpak van AANDACHT bij burn-out

AANDACHT is de specialist voor behandeling van burn-out, (werk)stress en PTSS. Bij ons herstel je op een unieke plek, middenin de natuur. Met een aanpak die volledig is gericht op wat jij nodig hebt. Maatwerk dus!

Aandacht voor jouw burn-out

“In alles wat we doen, geloven we dat iedereen het vermogen heeft om vanuit zijn eigen waardes in het leven te kunnen staan. Los van het oordeel van de ander, waardoor je de veerkracht hebt om alles te kunnen bereiken wat je graag wilt bereiken.

We maken je bewust hoe jij, door de bril van jouw overtuigingen, naar de wereld kijkt. We benoemen wat is. En geven je de keuze in wat je wel zou willen.

We zijn eerlijk, puur, oprecht en coachen je vanuit deze waardes naar je eigen kracht.”

Marcel en Marloes
De coaches van AANDACHT

Een burn-out kan je helemaal onderuit halen

Een burn-out vraagt om de juiste aandacht

Je bent op onze site terecht gekomen, omdat je op dit moment last hebt van klachten en symptomen, die je niet echt bij jezelf kunt plaatsen alszijnde ‘normaal voor mij’. Waar je waarschijnlijk last van hebt, is een burn-out. Wil je dit zeker weten, dan kun je op deze site een burn-out test doen. Lees ook meer informatie over wat een burn-out is, om het voor jezelf wellicht nog wat duidelijker te maken.

Wat wij belangrijk vinden voor jou om je te realiseren, is dat je gewoon van een burn-out kunt genezen. Een burn-out is geen psychische stoornis. Wat we vaak meemaken aan tafel is dat mensen in de reguliere zorg behandeld worden met een diagnose ‘Depressie‘, ‘Angststoornis‘ of een ander psychisch label. Met alle gevolgen van dien. Wat je dan nodig hebt, is een juiste diagnose en een passende behandeling, die doorpakt naar de essentie. 

burn-out signaleren

We maken vaak mee dat mensen lange trajecten achter de rug hebben, waarbij alleen gekeken wordt naar het symptoom. En dat met cognitieve gedragstherapie wordt geprobeerd om je te helpen.

Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out is gewoon te behandelen

Je hebt last van een burn-out. En dat is gewoon te behandelen. Zonder medicatie. Zonder langdurig sleepende trajecten. ​Wat jij nodig hebt, is een passende behandeling. Een specialist, die actief met je aan de slag gaat en doordringt tot de kern. 

Een specialist met aandacht voor jouw uniekheid

Kies je voor ons, dan kies je voor een gespecialiseerde behandeling van burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. De kunst is om erachter te komen welke patronen dit zijn. En vooral: waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Een burn-out geeft je de kans om te investeren in jezelf.
Wie loskomt van zijn patronen, staat sterker in zichzelf en flexibeler in het leven. Alleen dan blijf je altijd overeind.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Waarom wij afwijken

Burn-out – Specialist!

Onze coaches zijn breed opgeleid, hebben jarenlange ervaring en vullen elkaar perfect aan. Zij helpen de cliënt zichzelf te “ont-wikkelen”, door patronen (gedachten en gedrag) te (h)erkennen en te benoemen. Vervolgen gaat de burnout specialist, samen met de cliënt, op zoek naar de overtuigingen, die tot deze patronen hebben geleid.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!