Burn-out Specialist AANDACHT

Interne opname en herstellen middenin de natuur
Burn-out symptomenOnze aanpak
aandacht burnout herstel centrum

Waar wij voor staan

De unieke aanpak van AANDACHT bij burn-out

Burn-out Herstel & Preventie Centrum AANDACHT in Vaals is de specialist voor behandeling van burn-out, (werk)stress en PTSS. Bij ons herstel je op een unieke plek, middenin de natuur. Met een aanpak die volledig is gericht op wat jij nodig hebt. Maatwerk dus!

Aandacht voor jouw burn-out

“In alles wat we doen, geloven we dat iedereen het vermogen heeft om vanuit zijn eigen waardes in het leven te kunnen staan. Los van het oordeel van de ander, waardoor je de veerkracht hebt om alles te kunnen bereiken wat je graag wilt bereiken.

We maken je bewust hoe jij, door de bril van jouw overtuigingen, naar de wereld kijkt. We benoemen wat is. En geven je de keuze in wat je wel zou willen.

We zijn eerlijk, puur, oprecht en coachen je vanuit deze waardes naar je eigen kracht.”

Marcel en Marloes
De coaches van AANDACHT

Een burn-out kan je helemaal onderuit halen

Een burn-out vraagt om de juiste aandacht

Je bent op onze site terecht gekomen, omdat je op dit moment last hebt van klachten en symptomen, die je niet echt bij jezelf kunt plaatsen alszijnde ‘normaal voor mij’. Waar je waarschijnlijk last van hebt, is een burn-out. Wil je dit zeker weten, dan kun je op deze site een burn-out test doen. Lees ook meer informatie over wat een burn-out is, om het voor jezelf wellicht nog wat duidelijker te maken.

Wat wij belangrijk vinden voor jou om je te realiseren, is dat je gewoon van een burn-out kunt genezen. Een burn-out is geen psychische stoornis. Wat we vaak meemaken aan tafel is dat mensen in de reguliere zorg behandeld worden met een diagnose ‘Depressie‘, ‘Angststoornis‘ of een ander psychisch label. Met alle gevolgen van dien. Wat je dan nodig hebt, is een juiste diagnose en een passende behandeling, die doorpakt naar de essentie. 

burn-out signaleren

We maken vaak mee dat mensen lange trajecten achter de rug hebben, waarbij alleen gekeken wordt naar het symptoom. En dat met cognitieve gedragstherapie wordt geprobeerd om je te helpen.

Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out behandeling is altijd maatwerk

Vermoed je dat je inderdaad last hebt van een burn-out? Wat je dan nodig hebt is een behandeling, die daarop is toegespitst. Gefeliciteerd! Je bent aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van burn-out. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je eigen patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. Uitgeput raakt. En het gevoel hebt dat het even niet meer gaat. 

De focus moet dan niet liggen op het symptoom waar je last van hebt: depressieve gevoelens of een paniekaanval. Het gaat er juist om, om erachter te komen door welke patronen je in deze situatie terecht bent gekomen. Waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Welkom bij AANDACHT!
Al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen, die vastlopen in hun eigen patronen.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Waarom wij afwijken

Burn-out – Specialist!

Onze coaches zijn breed opgeleid, hebben jarenlange ervaring en vullen elkaar perfect aan. Zij helpen de cliënt zichzelf te “ont-wikkelen”, door patronen (gedachten en gedrag) te (h)erkennen en te benoemen. Vervolgen gaat de burnout specialist, samen met de cliënt, op zoek naar de overtuigingen, die tot deze patronen hebben geleid.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een adviesgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!