Burn-out Test

Test op deze pagina of je een burn-out hebt
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

burnout test

Deze burn-out test is ontwikkeld door Katholieke Universiteit Leuven

Deze burn-out test schept helderheid

“Heb ik een burn-out?” is een veelgestelde vraag en het feit dat je op zoek gaat naar een burn-out test en informatie over burn-out, geeft al aan dat je het gevoel hebt dat er iets niet helemaal lekker loopt. Het wilt nog niet zeggen dat je daadwerkelijk een burn-out hebt.

Om een eerste antwoord op de vraag “Heb ik een burn-out” te krijgen, kan deze burn-out test wel helderheid bieden. De test geeft een indicatie of je een burn-out hebt of er tegenaan zit. Het is geen diagnose. Het geeft een goed beeld waarop je verder kan. De test doe je door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Burn-out Assessment Test | werkgerelateerd

Dit is een burn-out test, die ontwikkeld is aan de KU Leuven. Voor de originele versie en de handleiding verwijzen wij graag naar https://burnoutassessmenttool.be/.

Deze test geeft slechts een indicatie over de mate waarin jij risico loopt op een burn-out. Het is geen diagnose. Vul de test in en de uitslag krijg je vrijblijvend van ons per mail.

Citatie/bron: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019).

Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT).
KU Leuven, België: Intern rapport. 

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Schaam je!

Taboe op burn-out

De getallen liegen er niet om, burn-out speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. “Opvallend en zorgwekkend is de stijging van burn-out klachten onder werknemers, van 11% in 2007 naar 16% in 2017.” vermelden de onderzoekers in de Arbobalans 2018. 

Burn-out treft juist de doorzetters en harde werkers, die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben en de belangen van de organisatie boven hun eigen persoonlijke grenzen stellen – dus eigenlijk de ideale medewerker.