Burn-out Coach

Herstellen bij de specialist
ZelfreflectieDe sleutel tot jouw oplossing

Maak kennis en start je herstel

Jouw eerste stap naar herstel

Een burn-out coach reflecteert je

Lees hier hoe wij het aanpakken 

team aandacht

Maak kennis met AANDACHT – de burn-out specialist

Een goede burn-out coach reflecteert je

Als burnout coach en therapeut willen wij mensen inspireren, hun talenten maximaal benutten en kwaliteiten nog verder ont-wikkelen. Dat is wat wij doen, vanuit onze missies: Inspireren en Ont-wikkelen.
Welkom op de plek waar het ontdekken van je ‘IK’ centraal staat!

We leren je geen trucjes. Onze burn-out coaching is gebaseerd op attitudeverandering. Dit betekent dat datgene wat je aangereikt krijgt ook van jezelf wordt. Authentiek blijven is belangrijk.

Met onze aanpak hoort het nieuwe geleerde automatisch bij je en ben je onbewust bekwaam.

Reflectie zorgt voor inzicht en creëert ruimte voor verandering

Een burn-out coach houdt je de spiegel voor zodat jij jezelf ont-wikkeld

Wij zijn Marcel en Marloes, burnout coach en specialist op het gebied van burnout behandeling. Dit doen we decennia met succes. We zitten op een unieke locatie: in de Oostenrijkse Alpen. Met uitzicht op de bergen geven we je de inzichten die jij nodig hebt om jezelf te begrijpen, hoe jij in elkaar steekt en wat je overtuigingen zijn waaruit je gedrag voortvloeit.

Onze kracht is dat wij jou samen coachen. Jouw voordeel is dat je direct een verdieping krijgt van je IK.  Je krijgt daardoor een brede spiegel voorgehouden. De kracht van burnout coach Marcel is je te inspireren en je uitdagingen boven water te halen. De kracht van burnout coach Marloes is hierop doorpakken en je uitdaging te ont-wikkelen tot een heldere kern van waaruit wij samen je helpen je ‘IK’ (opnieuw) neer te zetten.

Reflectie en ontwikkeling

Het kado van een burn-out: ontdekken wie je echt bent

Alles met aandacht voor jouw IK

Als geen ander weten we dat de juiste hulpverlening cruciaal is voor het burnout herstelproces. Wat je van ons mag verwachten is dat wij het probleem aanpakken, niet alleen de symptomen! Het goede nieuws is dat je een burn-out hebt: en dat is géén psychische stoornis. Je hebt last van je patronen, die ervoor zorgen dat je over je eigen grenzen heen gaat.

Onze focus ligt op jou als individu

Dit maakt ons uniek en anders dan de reguliere hulpverlening. Onze focus in de behandeling ligt op jouw persoonlijke verhaal. Waarom doe je wat je doet, waardoor je over je eigen grenzen heen gaat. We kijken in de diepte en reflecteren je wat we ervaren, zien en horen. Onze burnout coaching is daardoor effectiever, sneller en doortastender.

burn-out is uniek
Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out is gewoon te behandelen

Je hebt last van een burn-out. En dat is gewoon te behandelen. Zonder medicatie. Zonder langdurig sleepende trajecten. ​Wat jij nodig hebt, is een passende behandeling. Een specialist, die actief met je aan de slag gaat en doordringt tot de kern. 

Een specialist met aandacht voor jouw uniekheid

Kies je voor ons, dan kies je voor een gespecialiseerde behandeling van burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. De kunst is om erachter te komen welke patronen dit zijn. En vooral: waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Een burn-out geeft je de kans om te investeren in jezelf.
Wie loskomt van zijn patronen, staat sterker in zichzelf en flexibeler in het leven. Alleen dan blijf je altijd overeind.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Waarom wij afwijken

Burn-out – Specialist

Onze coaches zijn breed opgeleid, hebben jarenlange ervaring en vullen elkaar perfect aan. Zij helpen de cliënt zichzelf te “ont-wikkelen”, door patronen (gedachten en gedrag) te (h)erkennen en te benoemen. Vervolgen gaat de burnout specialist, samen met de cliënt, op zoek naar de overtuigingen, die tot deze patronen hebben geleid. 

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!