Over Ons
De Coaches Van AANDACHT

Gespecialiseerd in het behandelen van burn-out

Over AANDACHT

Mensen inspireren, hun talenten maximaal benutten en kwaliteiten nog verder ont-wikkelen. Dat is wat wij doen, vanuit onze missies: Inspireren en Ont-wikkelen. Marcel

Welkom op de plek waar werken aan je ‘IK’ centraal staat!

We leren je geen trucjes. Onze aanpak is gebaseerd op attitudeverandering. Dit betekent dat datgene wat je aangereikt krijgt ook van jezelf wordt. Authentiek blijven is belangrijk. Met onze aanpak hoort het nieuwe geleerde automatisch bij je en ben je onbewust bekwaam.

MarloesWij zijn Marcel en Marloes, coaches en specialisten op de behandeling van burnout. Dit doen we al jaren met succes op een unieke locatie in het uiterste puntje van Zuidlimburg: Vaals. Met uitzicht op het Drielandenpunt geven we je de inzichten die jij nodig hebt om jezelf te begrijpen hoe jij in elkaar steekt en wat je overtuigingen zijn waaruit je gedrag voortvloeit.

Onze kracht is dat we je samen coachen. Jouw voordeel is dat je direct een verdieping krijgt van je IK.  Je krijgt daardoor een brede spiegel voorgehouden. De kracht van Marcel is je inspireren en je uitdaging boven water halen. De kracht van Marloes is hierop doorpakken en je uitdaging te ont-wikkelen tot een heldere kern van waaruit wij samen je helpen je ‘IK’ (opnieuw) neer te zetten.

Als geen ander weten we dat de juiste hulpverlening cruciaal is in het herstelproces. Wat je van ons mag verwachten is dat wij het probleem aanpakken, niet alleen de symptomen. Dit maakt ons uniek en anders dan de reguliere hulpverlening. We zijn effectiever, sneller en doortastender. Dus wil je echt geholpen worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

"De mooiste uitzichten heb je onderweg en zelden op je eindbestemming"