Burnout coach – dé specialist met AANDACHT

Burnout coaching…

Als burnout coach willen wij mensen inspireren, hun talenten maximaal benutten en kwaliteiten nog verder ont-wikkelen. Dat is wat wij doen, vanuit onze missies: Inspireren en Ont-wikkelen. Marcel

Welkom op de plek waar werken aan je ‘IK’ centraal staat!

We leren je geen trucjes. Onze burnout coaching is gebaseerd op attitudeverandering. Dit betekent dat datgene wat je aangereikt krijgt ook van jezelf wordt. Authentiek blijven is belangrijk. Met onze aanpak hoort het nieuwe geleerde automatisch bij je en ben je onbewust bekwaam.

Marloes… door een burnout coach…

Wij zijn Marcel en Marloes, burnout coach en specialist op het gebied van burnout behandeling. Dit doen we al jaren met succes op een unieke locatie in het uiterste puntje van Zuidlimburg: Vaals. Met uitzicht op het Drielandenpunt geven we je de inzichten die jij nodig hebt om jezelf te begrijpen, hoe jij in elkaar steekt en wat je overtuigingen zijn waaruit je gedrag voortvloeit.

Onze kracht is dat we je samen coachen. Jouw voordeel is dat je direct een verdieping krijgt van je IK.  Je krijgt daardoor een brede spiegel voorgehouden. De kracht van burnout coach Marcel is je te inspireren en je uitdagingen boven water te halen. De kracht van burnout coach Marloes is hierop doorpakken en je uitdaging te ont-wikkelen tot een heldere kern van waaruit wij samen je helpen je ‘IK’ (opnieuw) neer te zetten.

…met AANDACHT!

Als geen ander weten we dat de juiste hulpverlening cruciaal is voor het burnout herstelproces. Wat je van ons mag verwachten is dat wij het probleem aanpakken, niet alleen de symptomen! Dit maakt ons uniek en anders dan de reguliere hulpverlening. Onze burnout coaching is effectiever, sneller en doortastender. Dus wil je echt geholpen worden, dan ben je bij onze burnout coaching aan het juiste adres.

Heb ik een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Ik heb hulp nodig

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken