Burn-out Coach

Herstellen bij de specialist
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Maak kennis met AANDACHT – de burn-out specialist

Burn-out coach 

Als burnout coach en therapeut willen wij mensen inspireren, hun talenten maximaal benutten en kwaliteiten nog verder ont-wikkelen. Dat is wat wij doen, vanuit onze missies: Inspireren en Ont-wikkelen.
Welkom op de plek waar het ontdekken van je ‘IK’ centraal staat!

We leren je geen trucjes. Onze burn-out coaching is gebaseerd op attitudeverandering. Dit betekent dat datgene wat je aangereikt krijgt ook van jezelf wordt. Authentiek blijven is belangrijk.

Met onze aanpak hoort het nieuwe geleerde automatisch bij je en ben je onbewust bekwaam.

Reflectie zorgt voor inzicht en creëert ruimte voor verandering

Kijk in de spiegel en ont-wikkel jezelf

Wij zijn Marcel en Marloes, burnout coach en specialist op het gebied van burnout behandeling. Dit doen we al jaren met succes op een unieke locatie in het uiterste puntje van Zuidlimburg: Vaals. Met uitzicht op het Drielandenpunt geven we je de inzichten die jij nodig hebt om jezelf te begrijpen, hoe jij in elkaar steekt en wat je overtuigingen zijn waaruit je gedrag voortvloeit.

Onze kracht is dat wij jou samen coachen. Jouw voordeel is dat je direct een verdieping krijgt van je IK.  Je krijgt daardoor een brede spiegel voorgehouden. De kracht van burnout coach Marcel is je te inspireren en je uitdagingen boven water te halen. De kracht van burnout coach Marloes is hierop doorpakken en je uitdaging te ont-wikkelen tot een heldere kern van waaruit wij samen je helpen je ‘IK’ (opnieuw) neer te zetten.

Multidisciplinaire aanpak

Coaching en beweging

Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak. Naast het mentale stuk werk je tijdens je herstel traject ook aan je fysiek-mentale verbinding. Onze bewegingsdeskundige en burnout coach Eveline Smeets brengt jou letterlijk weer in beweging. Hierbij houdt zij rekening met jouw persoonlijke situatie voor, tijdens en na de burn-out. Haar missie is Verbinden – lichaam en geest als eenheid. Je leert de bron van intelligentie in het lichaam weer te voelen en begrijpen. Een sterk team vormt de basis van een duurzame verbinding met jezelf. Ze reikt jou oefenmethoden en technieken aan, die je niet alleen tijdens je herstel periode, maar ook daarbuiten kunt blijven toepassen. Een levensstijl is een blijvende verandering. Dit zal ook altijd het uitgangspunt zijn van de begeleiding. 

Het kado van een burn-out: ontdekken wie je echt bent

Alles met aandacht voor jouw IK

Als geen ander weten we dat de juiste hulpverlening cruciaal is voor het burnout herstelproces. Wat je van ons mag verwachten is dat wij het probleem aanpakken, niet alleen de symptomen! Het goede nieuws is dat je een burn-out hebt: en dat is géén psychische stoornis. Je hebt last van jezelf. Van je eigen patronen, die ervoor zorgen dat je over je eigen grenzen heen gaat.

Onze focus ligt op jou als individu

Dit maakt ons uniek en anders dan de reguliere hulpverlening. Onze focus in de behandeling ligt op jouw persoonlijke verhaal. Waarom doe je wat je doet, waardoor je over je eigen grenzen heen gaat. We kijken in de diepte en reflecteren je wat we ervaren, zien en horen. Onze burnout coaching is daardoor effectiever, sneller en doortastender.

Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out behandeling is altijd maatwerk

Je hebt een burn-out. Wat je dan nodig hebt is een passende behandeling. Gefeliciteerd! Je bent aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van burn-out. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je eigen patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. En het gevoel hebt dat het even niet meer gaat. 

De focus moet dan niet liggen op het symptoom waar je last van hebt: depressieve gevoelens. Het gaat er juist om, om erachter te komen door welke patronen je in deze situatie terecht bent gekomen. Waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Welkom bij AANDACHT!
Al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen, die vastlopen in hun eigen patronen.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Waarom wij afwijken

Burn-out – Specialist

Onze coaches zijn breed opgeleid, hebben jarenlange ervaring en vullen elkaar perfect aan. Zij helpen de cliënt zichzelf te “ont-wikkelen”, door patronen (gedachten en gedrag) te (h)erkennen en te benoemen. Vervolgen gaat de burnout specialist, samen met de cliënt, op zoek naar de overtuigingen, die tot deze patronen hebben geleid.