Burnout Herstel Centrum; ook voor werkstress en PTSS

Burnout herstel bij de specialist van Nederland…

Burnout hesrtel centrum AANDACHT; wij zijn uniek in Nederland en gespecialiseerd in het herstellen van burnout, werkstress en PTSS. In dit centrum behandelen wij uitsluitend mensen, die last hebben van werkstress, overspannen, PTSS en burnout. Deze problematiek vraagt om een specialistische aanpak die we hiervoor in het bijzonder en met onze jarenlange ervaring hebben ontwikkeld. Onze aanpak voor het herstellen van burnout is daarmee uniek, gericht op het individu en de daarbij behorende hulpvraag vanuit een multidisciplinaire focus. Drugs, alcohol of andere verslavingsproblematiek of lichamelijk revaliderende patiënten horen in een GGZ of revalidatie kliniek en kom je bij ons niet tegen.

…op een bijzondere locatie…

In het puntje van Zuid-Limburg, op de grens met België en Duitsland, in de gemeente Vaals staat een unieke karakteristieke hoeve waarin ons Burnout Herstel Centrum gevestigd is. De unieke historische omgeving is niet alleen voor velen een geliefde vakantiebestemming, maar juist zeer geschikt om terug te gaan naar de essentie. Gelegen tussen weilanden, fruitgaarden en bos brengen we je terug naar de basis van jou als persoon. Onze locatie vormt hiermee een belangrijk ingrediënt in de therapeutische burnout herstel behandeling. Rondom het binnenplein van de carré hoeve zijn een zestal appartementen beschikbaar voor het verblijf tijdens de burnout herstel behandeling. Deze unieke locatie biedt je de rust, ruimte en bezinning. Vaals heeft niet voor niets het bekende keurmerk ‘Citta Slow’. Citta Slow

…met ons uniek burnout herstel concept…

Op deze unieke locatie in het zuiden van Limburg ben je in een totaal andere omgeving. Het lijkt ver weg, en toch zijn we dichtbij. Onze unieke burnout herstel behandeling is de combinatie tussen kort intern verblijven en intensieve individuele coaching en begeleiding. Wij werken niet met groepstherapie, aangezien wij er niet in geloven dat je beter wordt door het luisteren naar de problemen van een ander. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het herstellen van burnout.

Wij vertellen je niet wat wij vinden wat je zou moeten doen, maar houden je de spiegel voor. Hierdoor maken we jou bewust van je gedrag en het effect hiervan op een ander. Dit gedrag komt voort uit overtuigingen. Als jij je bewust wordt van je eigen gedrag en de overtuigingen die hier achter zitten, kun je andere keuzes maken. Burnout herstel vraagt om een persoonlijkheidsverandering.

Je gaat op een andere manier in het leven staan. Een manier, die beter past bij wie jij bent. Daardoor ben je in staat om binnen een paar weken te starten met re-integreren op je werk. Juist doordat wij je uit je normale omgeving halen, wordt je teruggeworpen op jezelf en kun je in alle rust herstellen van burnout. Het dwingt je om naar jezelf te kijken. De intensiviteit van de burnout herstel behandeling zorgt ervoor dat je snel tot inzicht komt in hoe je in elkaar steekt en waarom je in een burnout bent gekomen. Dit zorgt ervoor dat je met onze coaching zelf in staat bent om tot verandering te komen en te herstellen van burnout.

…duurzaam herstellen van burnout!

Herstellen van burnout hoeft geen maanden te duren. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt om weer terug te keren naar je werk. De drempel wordt steeds hoger. Waar een ander burnout herstel traject een half jaar voor nodig heeft, hebben wij binnen twee midweken opgelost. Door snel weer aan de slag te gaan en deel te nemen aan het arbeidsproces, ben je in staat sneller te herstellen van burnout. Uiteraard is de intensiviteit van de re-integratie volledig afgestemd op wat jij op dat moment aan kunt. Jij hebt zelf de regie over je re-integratie.

Aangezien het leven uitdagend en persoonlijke groei een voortschrijdend proces is, blijven wij jou ook na je “interne” burnout herstel traject volgen. Wij begeleiden ook je re-integratie en nazorg. Hierbij betrekken wij, indien gewenst, je partner en werkgever. Zij zijn in deze een belangrijk referentiekader in hoe het met jou gaat. Door middel van telefonisch contact en terugkomsessies blijven we je volgen tot je burnout herstel is afgerond en je onze hulp niet meer nodig hebt.

Dankzij onze burnout herstel coaching kom je communicatief sterker terug op je werk, ben je in staat om vanuit verbinding je grenzen aan te geven, werk je effectiever en haal je meer uit je eigen talent.

Dus wil jij niet alleen genezen, maar BETER worden, dan ben je bij ons op het juiste adres!

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken