Herstel middenin de natuur

Interne opname bij burn-out

Onze aanpakBurn-out Symptomen

Herstel middenin de Limburgse heuvels

Interne opname in het Burn-out Herstel Centrum

Interne opname bij burn-out: dé weg naar herstel. Je hebt een burn-out en je wilt graag weg uit je eigen omgeving. Even los komen van je dagelijks leven. Wij weten dat dit juist de sleutel is tot het herstellen van een burn-out. 

Loskomen van je eigen omgeving

Daarom is ons Burn-out Herstel Traject gericht op de combinatie van interne opname en intensieve dagelijkse coaching tijdens je intern verblijf. De basis van onze behandeling is vanuit een multidisciplinaire aanpak: zowel mentaal als fysiek ga je aan de slag met je zelf.

Onze unieke ligging zorgt voor rust. Je zit middenin in de natuur.

Interne opname zorgt voor focus op jezelf 

Je komt terecht op een prachtige locatie. Het Burn-out Herstel Centrum is gevestigd in een authentieke Limburgse vakwerkboerderij. Gelegen in het heuvelland. Omgeven door weilanden en fruitgaarden. Met uitzicht op de vallei richting het Drielandenpunt. De hoeve ademt rust, ruimte en authenticiteit. En juist dat is hetgeen wat jij nodig hebt om goed te kunnen herstellen van je burn-out. Je komt terug in je eigen authenticiteit.

Offline: aandacht voor je eigen proces

We zijn in de aanpak van onze behandeling en de combinatie van interne opname uniek in Nederland. Je bent weg van alle afleiding uit het dagelijks leven. Geen werk, geen verplichtingen, zelfs even geen gezin, familie of vrienden waar je aandacht naar toe moet. Je gaat volledig offline, waardoor de focus op jezelf komt te liggen. Daar waar hij ook moet liggen om tot de kern van jezelf te kunnen komen.

burnout herstel centrum aandacht vaals

Zakelijk en privé afstand nemen: zorgt voor stabilisatie

Zowel zakelijk als privé afstand nemen, zorgt voor stabilisatie in jouw proces. Zo voorkom je letterlijk dat je nog verder terugvalt. Voor iemand met een burn-out is afstand nemen van de eigen omgeving belangrijk om tot in de essentie van je eigen patronen te komen. Je wordt namelijk volledig teruggeworpen op jezelf. En je hebt niet de afleiding van je eigen dagelijkse omgeving.

Interne opname bij burn-out: de weg naar BETER worden

De kracht van interne opname in het Burn-out Herstel Centrum is dat onze behandeling na de gesprekken doorwerkt. Juist dat is nodig om tot inzicht te komen in je eigen patronen. En doordat je op jezelf bent, krijgt dit automatisch voor jezelf de aandacht. We zetten een multidisciplinaire behandeling in. Dit houdt in dat we coachen op mentaal én op fysiek vlak. Door middel van enerzijds coaching en anderzijds beweging ga jij je weer een ander mens voelen.

Burnout herstel centrum Aandacht Vaals

Wat ons uniek maakt

Een geheel eigen wijze behandeling van burn-out

Het verschil met een reguliere behandeling, is dat wij werken met een aanpak op maat. Iedereen is uniek. En daarom past een standaard aanpak niet. De aanpak, die wij toepassen, is gericht op het individu en de combinatie met interne opname in het Burn-out Herstel Centrum.

Maatwerk: alleen dat past

We werken in blokken van midweken. Waarbij we een midweek lang intensief met je aan de slag gaan. Zowel mentaal als fysiek. Dat maakt onze behandeling effectief: we pakken het geheel aan. Waarbij je niet de afleiding hebt van je eigen omgeving. 

Afhankelijk van jouw eigen persoonlijke situatie en je burn-out bekijken we hoeveel midweken je nodig hebt. Na iedere midweek ga je altijd eerst terug naar je eigen omgeving voordat je de volgende stappen in de behandeling maakt. Onze burn out aanpak is gericht op de combinatie tussen intensief met je zelf aan de slag gaan en ervaren in je eigen omgeving wat de inzichten met je doen. Deze ervaring heb je nodig om de stappen te maken, die uiteindelijk leiden tot de verandering, die jij graag wilt bereiken.

Onze unieke locatie straalt rust uit. Je bent letterlijk weg uit de drukte

Rust, reflectie & beweging: de ingrediënten tot herstel

Hoeve de Linde is door zijn unieke ligging een prachtige plek. Op deze plek kom je tot bezinning, tot jezelf. Je bent letterlijk weg uit de bewoonde wereld en je staat middenin de natuur. Terug naar de basis, naar volledig aandacht voor jezelf.

Back to basic

Wie bieden je een appartement aan op Hoeve de Linde, waar je alles tot je beschikking hebt wat je nodig hebt. Daarbij bieden we geen luxe als sauna, wellness, restaurant, etc. Jezelf baden in luxe is wel fijn, maar het voegt niets toe aan het herstel van je burnout. Juist teruggaan naar de basis, naar jezelf, even alleen maar zorgen voor jezelf. Dat is waar bij ons de aandacht ligt. Teruggeworpen worden op jezelf. Je leert jezelf opnieuw kennen in wie je bent en waar je kracht en talent ligt. Dat is de basis van onze behandeling.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Ik ben niet “gek”…

Ik heb een burn-out!

Je kijkt om je heen en ziet alleen maar gelukkige mensen, bij hun lijkt wel alles goed te gaan, de energie straalt eraf, terwijl jij je alleen nog maar moe, lusteloos en depressief voelt. “Hier klopt iets niet” denk je, maar je kunt er geen vinger opleggen wat nu precies het probleem is.

“Stel je niet zo aan! Ga door!” roept je innerlijk duiveltje. “Je collega’s hebben het veel drukker dan jij en zij redden het ook” En zo push je jezelf er doorheen. Doorgaan…op overlevingsmodus en karakter.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Contact

Burn-out Herstel Centrum AANDACHT

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

contact@burnoutherstel.info 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.