Herstel op een unieke locatie van je burn-out

Burn-out: interne opname op een unieke locatie

Alles over burn-outOnze behandeling

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

Herstel op een unieke locatie middenin de Limburgse heuvels

Het Burn-out Herstel & Preventie Centrum

Je komt terecht op een unieke locatie: Hoeve de Linde: hét Burn-out Herstel Centrum van Nederland. Gelegen in het heuvelland, omgeven door weilanden en fruitgaarden met uitzicht op de vallei bij het Drielandenpunt. Hoeve de Linde ademt rust, ruimte en authenticiteit. Datgene wat jij nodig hebt om te herstellen van je burn-out.

De kracht van intern in het Burn-out Herstel Centrum van AANDACHT op Hoeve de Linde verblijven, is dat de behandeling ook na de gesprekken en behandelingen door blijft werken. Doordat je op jezelf bent, krijgt dit automatisch voor jezelf de aandacht.

Onze unieke locatie straalt rust uit. Je bent letterlijk even weg uit de drukte

Interne opname bij burn-out: dé manier om er echt uit te komen

Hoeve de Linde is door zijn unieke ligging een prachtige plek. Op deze plek kom je tot bezinning, tot jezelf. Je bent letterlijk weg uit de bewoonde wereld en je staat middenin de natuur. Terug naar de basis, naar volledig aandacht voor jezelf.

Wie bieden je een appartement aan op Hoeve de Linde, waar je alles tot je beschikking hebt wat je nodig hebt. Daarbij bieden we geen luxe als sauna, wellness, restaurant, etc. Jezelf baden in luxe is wel fijn, maar het voegt niets toe aan het herstel van je burnout. Juist teruggaan naar de basis, naar jezelf, even alleen maar zorgen voor jezelf. Dat is waar bij ons de aandacht ligt en wat Hoeve de Linde ook biedt. Teruggeworpen worden op jezelf. Je leert jezelf opnieuw kennen in wie je bent en waar je kracht en talent ligt. Dat is de basis van onze behandeling.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Ik ben niet “gek”…

Ik heb een burn-out!

Je kijkt om je heen en ziet alleen maar gelukkige mensen, bij hun lijkt wel alles goed te gaan, de energie straalt eraf, terwijl jij je alleen nog maar moe, lusteloos en depressief voelt. “Hier klopt iets niet” denk je, maar je kunt er geen vinger opleggen wat nu precies het probleem is.

“Stel je niet zo aan! Ga door!” roept je innerlijk duiveltje. “Je collega’s hebben het veel drukker dan jij en zij redden het ook” En zo push je jezelf er doorheen. Doorgaan…op overlevingsmodus en karakter.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Contact

Burn-out Herstel Centrum AANDACHT

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

contact@burnoutherstel.info 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.