Burnout ondernemer – Burnout herstel

INFORMATIE voor WERKGEVERS
[spacer height=”20px”]
Mijn werknemer heeft een burn-out Ik heb een burn-out

[spacer height=”225px”]

 

Als werkgever kun je op twee manieren in aanraking komen met burn-out:
Je werknemer heeft burnout klachten. Het is dan van belang dat je precies weet wat jou als werkgever  te wachten staat en hoe je je werknemer kunt ondersteunen.Je hebt zelf en burn-out. Snelle, adequate en individuele behandeling, waarbij jouw privacy gewaarborgd wordt, is dan essentieel.


 

 

 

 

 

 

 

Het Burn Out Herstel Centrum van Nederland

Welkom bij het enige centrum in Nederland dat gespecialiseerd is in het behandelen van burn out, werkstress en PTSS. De combinatie tussen de ligging van het centrum middenin de natuur en intensieve persoonlijke coaching en begeleiding zorgen voor verbluffende resultaten. Al binnen een aantal weken!

Het Burn out Herstel Centrum


Onze burn out behandeling

Je hoeft niet maandenlang in een burn-out te zitten. Dit bewijst onze succesvolle aanpak. Sterker nog: binnen vier tot zes weken heb je weer zin om te werken en kan je re-integratie starten. Met onze multidisciplinaire aanpak krijg jij een uniek op jouw persoonlijk gericht behandeltraject. Niet alleen je probleem is inzichtelijk. Je komt daadwerkelijk tot verandering en dus tot een oplossing voor de rest van je leven.

Meer over onze aanpak

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Alle informatie over burn out

Burn out is bijna ongrijpbaar. Totdat je het meemaakt. Om te begrijpen wat er gebeurt, vind je hier antwoorden op vragen als: Wat zijn de symptomen? Welke klachten en kenmerken horen bij een burn-out? Hoe ontstaat een burnout? Ben ik er gevoelig voor?  Wat is het verschil tussen een burn-out en een depressie? En wat kan ik eigenlijk doen? Welke hulpverlening past bij mij en wie betaalt de kosten?

Lees hier alles over burn-out


Wie zijn wij

We laten je graag zien en ervaren waar we voor staan. Dat we vanuit ons hart iedere dag bezig zijn om via de mensen, de teams en de organisaties, die we coachen en begeleiden, de wereld een stukje mooier te maken. Door te inspireren en te ont-wikkelen naar puurheid. Naar de kern waar de kracht van ieder uniek persoon ligt. Wij noemen dat Maatschappelijk Ontwikkelend Ondernemen. En dat mogen we doen op een bijzondere plek, aan de voet van het hoogste punt van Nederland, met liefde voor het leven.

Over ons

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken