Referenties

Lees hier de ervaringen van onze cliënten
Onze burn-out behandelingWat zijn de symptomen?

Wat onze cliënten bij ons hebben ervaren

Burn-out referenties

“Met alle plezier vertellen we over wat we doen en het effect dat we hebben met onze coaching. Maar liever nog laten we anderen, die zich door ons lieten inspireren en ont-wikkelen, aan het woord over het positieve effect van onze aanpak op hun leven. Hieronder een greep uit de vele mooie kaartjes en aandacht, die mensen ons hebben gegeven.”

Joelza: "Ik vergat om te genieten..."

“Ik vergat om te genieten van de wereld om me heen en ik begin mijn blinddoek langzaam af te halen. [….] Ik begin mezelf langzaam opnieuw te leren kennen en dat was me nooit gelukt zonder jullie!”

Vincent: "Mij helpen is jullie gelukt..."

“Waar heel medisch Nederland mij niet kon helpen, is het jullie wel gelukt. Dit komt omdat jullie niet de reguliere manier volgen, maar echt kijken naar wat iemand nodig heeft.”

Michella: "Nu duw ik de beren op de weg gewoon aan de kant..."

“Ik heb een week mogen ervaren aan plezier, warmte, scala aan emoties, veiligheid, betrokkenheid, inspiratie, helderheid en deskundigheid. En dat in een mooie rustige omgeving. Top!”

Rianne: "Het is een reis en ervaring voor mijn leven geworden..."

“Hier ben ik dan. Na 800 kilometers. Het is een reis en ervaring voor mijn leven geworden. “Bedankt” zoals beloofd hier het kaartje. Buen Camino.”

Anke: "Gaandeweg leer ik dit onbekende en onbewandelde pad waarderen..."

“Marcel en Marloes hebben geen uitgestippelde route. Telkens wordt bekeken wat op dat moment voor mij belangrijk is. En gaandeweg leer ik dit onbekende en onbewandelde pad te waarderen, omdat het mij telkens naar de volgende stap in mijn herstel brengt.”

burnout herstel

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Ervaringsbericht van Bo

Een cadeau voor het leven!

In oktober kon Bo starten aan haar eerste week “intern”.  Ze vond het jammer dat haar werkgever dit zo lang heeft laten duren, maar dankbaar dat het nu wel kon, startte zij heel enthousiast en vol ongeduld om met zich zelf aan de slag te gaan!

Het “teruggaan” naar haar kinderjaren zorgde voor enige weerstand. Ze wilde niet naar het verleden, ze wilde vooruit werken en dingen aanpakken! Al snel had zij door dat het één niet zonder het ander kan en dat inzichten nodig zijn om tot een verandering te komen. Hierbij voelde Bo zich vertrouwd en veilig.

De combinatie uit losmaken/pijn en humor tijdens de behandeling beschrijft Bo als een absoluut unieke ervaring burn-out centrum.