Referenties

Lees hier de ervaringen van onze cliënten
Onze burn-out behandelingWat zijn de symptomen?

Wat onze cliënten bij ons hebben ervaren

Burn-out referenties

“Met alle plezier vertellen we over wat we doen en het effect dat we hebben met onze coaching. Maar liever nog laten we anderen, die zich door ons lieten inspireren en ont-wikkelen, aan het woord over het positieve effect van onze aanpak op hun leven. Hieronder een greep uit de vele mooie kaartjes en aandacht, die mensen ons hebben gegeven.”

Joelza: "Ik vergat om te genieten..."

“Ik vergat om te genieten van de wereld om me heen en ik begin mijn blinddoek langzaam af te halen. [….] Ik begin mezelf langzaam opnieuw te leren kennen en dat was me nooit gelukt zonder jullie!”

Vincent: "Mij helpen is jullie gelukt..."

“Waar heel medisch Nederland mij niet kon helpen, is het jullie wel gelukt. Dit komt omdat jullie niet de reguliere manier volgen, maar echt kijken naar wat iemand nodig heeft.”

Michella: "Nu duw ik de beren op de weg gewoon aan de kant..."

“Ik heb een week mogen ervaren aan plezier, warmte, scala aan emoties, veiligheid, betrokkenheid, inspiratie, helderheid en deskundigheid. En dat in een mooie rustige omgeving. Top!”

Rianne: "Het is een reis en ervaring voor mijn leven geworden..."

“Hier ben ik dan. Na 800 kilometers. Het is een reis en ervaring voor mijn leven geworden. “Bedankt” zoals beloofd hier het kaartje. Buen Camino.”

Anke: "Gaandeweg leer ik dit onbekende en onbewandelde pad waarderen..."

“Marcel en Marloes hebben geen uitgestippelde route. Telkens wordt bekeken wat op dat moment voor mij belangrijk is. En gaandeweg leer ik dit onbekende en onbewandelde pad te waarderen, omdat het mij telkens naar de volgende stap in mijn herstel brengt.”

burnout herstel
burnout en werken
Sharon: "...ik sta weer trots en zelfverzekerd in het leven..."

“Vanaf het moment dat ik voor het eerst bij jullie binnen stapte voelde ik meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt. Jullie betrokkenheid, warmte en deskundigheid hebben mij zo ontzettend veel gebracht. De manier waarop jullie mij de spiegel hebben voorgehouden heeft ervoor gezorgd dat ik weer trots en zelfverzekerd in het leven sta.”

Daniël: "Ik heb mezelf beter leren kennen."

“Jullie rake woorden en scherpe vragen gingen over de kern en hebben mij enorm geïnspireerd. Jullie nieuwsgierigheid en enthousiasme hebben me heel erg geholpen om mezelf beter te leren kennen en te ont-wikkelen. Dank voor de inspiratie, heldere voorbeelden en gezonde dosis humor, ik heb er van genoten!”

Erna: "Ik heb een grote stap voorwaarts gemaakt en daar ben ik trots op."

“Jullie zijn voor mij de rots in de branding. […] Jullie zeggen waar het op staat. Bij jullie mocht ik mezelf opnieuw leren kennen en ontdekken waar mijn krachten en kansen liggen. Dit is en was oprechte Aandacht. Fijn dat jullie mij willen helpen met het vinden van mijn eigen weg. Een enorme opluchting is dit… En het wordt alleen maar mooier.”

Annet: "...ik kon eindelijk mijn onzekerheid loslaten en ga zoveel lichter naar huis."

“Wat ben ik ongelofelijk blij en dankbaar dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Jullie hebben mij in korte tijd zoveel inzichten gegeven waardoor ik eindelijk mijn angst en onzekerheid los heb kunnen laten en zoveel lichter naar huis ging. Wat een verademing en wat een cadeau. Dank jullie wel, jullie hebben mijn leven gered (wil niet te dramatisch doen, maar zo is het). […] alles is veel lichter en leuker. Thanks for making me bloom again!”

Marton: "Jullie hebben me mezelf opnieuw laten ontdekken."

“Het gaat redelijk super met me. En dat komt door jullie! Dank jullie voor de wijze lessen, de innerlijke rust die jullie bij me naar boven hebben gehaald, jullie hebben me mezelf opnieuw laten ontdekken, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en vooral wanneer ik in bepaalde situaties een figuurlijk een stapje terug moet doen. Jullie hebben me het inzicht en de tools gegeven om een nieuwe richting in te kunnen slaan.”

Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out is gewoon te behandelen

Je hebt last van een burn-out. En dat is gewoon te behandelen. Zonder medicatie. Zonder langdurig sleepende trajecten. ​Wat jij nodig hebt, is een passende behandeling. Een specialist, die actief met je aan de slag gaat en doordringt tot de kern. 

Een specialist met aandacht voor jouw uniekheid

Kies je voor ons, dan kies je voor een gespecialiseerde behandeling van burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. De kunst is om erachter te komen welke patronen dit zijn. En vooral: waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Een burn-out geeft je de kans om te investeren in jezelf.
Wie loskomt van zijn patronen, staat sterker in zichzelf en flexibeler in het leven. Alleen dan blijf je altijd overeind.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Ervaringsbericht van Bo

Een cadeau voor het leven!

In oktober kon Bo starten aan haar eerste week “intern”.  Ze vond het jammer dat haar werkgever dit zo lang heeft laten duren, maar dankbaar dat het nu wel kon, startte zij heel enthousiast en vol ongeduld om met zich zelf aan de slag te gaan!

Het “teruggaan” naar haar kinderjaren zorgde voor enige weerstand. Ze wilde niet naar het verleden, ze wilde vooruit werken en dingen aanpakken! Al snel had zij door dat het één niet zonder het ander kan en dat inzichten nodig zijn om tot een verandering te komen. Hierbij voelde Bo zich vertrouwd en veilig.

De combinatie uit losmaken/pijn en humor tijdens de behandeling beschrijft Bo als een absoluut unieke ervaring burn-out centrum.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!