Burn-out specialist – Waarom wij afwijken….

Behandeling

De burn-out specialist…

Hoe vind je een burn-out specialist? Hulp, therapieën en behandelingen voor burn-out zijn er “en masse”; van yoga retraites, talloze coaches tot GGZ instellingen. Deze laatsten waren trouwens ivm frauduleuze diagnoses recent nog in het nieuws, maar dat terzijde…

…helpt jou uit je burn-out…

Want wat maakt ons anders? Onze aandacht! Niet voor niets staat AANDACHT met grote letters in onze naam! Maar ons onderscheidt nog meer… Al jaren geleden hebben wij ons gespecialiseerd in de behandeling en preventie van burn-out. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uniek concept ontwikkelt. Als burn-out specialist, met een aantal ervaren coaches, bieden wij een multidisciplinaire en individuele behandeling. En iedere keer met succes!

…door middel van een uniek concept…

Onderdeel van ons unieke concept is de locatie. Midden in het Heuvelland hebben wij de mogelijkheid de cliënt uit zijn bekende omgeving te halen. Tijdens een burn-out behandeling verblijft de cliënt “intern” op Hoeve de Linde. Hij is dan volledig losgekoppeld van al het “moeten” en de invloeden van de eigen omgeving, zoals thuis en op het werk. De focus ligt op volledig op de cliënt. Een belangrijk onderdeel daarom van onze behandeling. We zijn hierin uniek in Nederland. Hierdoor hebben wij, dé burn-out specialist, de ruimte voor meerdere contactmomenten per dag, op opeenvolgende dagen. Ons traject is daardoor intensiever. We zijn in staat om sneller “door te pakken” naar de essentie. Vergelijk het maar met een regulier traject, waarbij je één keer per week/twee weken voor 45 min bij een therapeut zit.

Onze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeringen, aangezien burn-out niet meer in de DSM-5 zit. Een groot voordeel! Want daardoor zijn wij niet gebonden aan hun regelgeving, structuur en protocollen. Van ons mag je kwaliteit verwachten en resultaat.

…en dankzij jarenlange ervaring…

Onze coaches zijn breed opgeleid, hebben jarenlange ervaring en vullen elkaar perfect aan. Zij helpen de cliënt zichzelf te “ont-wikkelen”, door patronen (gedachten en gedrag) te (h)erkennen en te benoemen. Vervolgen gaat de burn-out specialist, samen met de cliënt, op zoek naar de overtuigingen, die tot deze patronen hebben geleid. Welke overtuigingen staan de cliënt in de weg? Waar komen ze vandaan en wat zou de cliënt anders willen? En dan begint het veranderwerk.

…op maat gesneden multidisciplinaire, individuele aanpak…

Naast het mentale herstel, is het bij een burn-out heel belangrijk, dat de cliënt weer letterlijk “in beweging” wordt gebracht. Eveline Smeets, onze bewegingsdeskundige, bekijkt de mogelijkheden en belemmeringen van de cliënt op fysiek gebied en zet hem/haar weer in beweging. Hierdoor maakt het lichaam weer endorfine aan. Een belangrijk stofje, dat invloed heeft op de stemming en emotie.

Aangezien ieder mens uniek is, is ook elke burn-out uniek. We werken daarom uitsluitend met individuele trajecten, waarin wij ons volledig richten op de persoonlijke mogelijkheden en behoeften van iedere cliënt.

…open, eerlijk en veilig!

Onze communicatie en aanpak is transparant, open en eerlijk. Als burn-out specialist staan wij voor een veilige omgeving waarin gewerkt kan worden aan de kern van de cliënt, zijn echte “IK”. Ook wanneer we weten dat we iemand niet kunnen helpen, geven wij dit aan. Daarom starten we altijd eerst met een kennismakingsgesprek.

Verder ondersteunen wij de cliënt bij het aanvragen van een vergoeding vanuit de werkgever en gaan graag in gesprek met de bedrijfsarts. Bij het behandeltraject betrekken wij de partner en werkgever en staan wij open voor vragen en aanmerkingen vanuit de omgeving van de cliënt. Door onze individuele aanpak blijft de privacy van de cliënt gewaarborgd.

Dé burn-out specialist – wij wijken af, omdat onze unieke formule zorgt voor duurzaam herstel, binnen enkele weken, met volledige aandacht voor de cliënt!

Meer informatie over:

Symptomen bij Burn-out | Onze behandeling | Burn-out klachten
| Het gevaar van verkeerde labels

Neem contact met ons op

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!