Burn-out therapie, maak kennis met onze aanpak

Burn-out therapie…

Onze burn-out therapie is geen standaard. Dat is ons succes. We hebben geen plan in de la liggen, dat we iedere keer tevoorschijn halen en toepassen op iedereen, die in een burnout zit. Sterker nog: in ‘Standaard’ geloven wij niet.

…multidisciplinair en uniek…

Iedereen is uniek. Jouw burnout is daarmee ook uniek. Een standaard aanpak, waarbij op iedereen het zelfde protocol en de zelfde burn-out therapie wordt toegepast werkt daarom niet. Onze burn-out therapie is daarop geënt: persoonlijke en individuele coaching en psychische hulpverlening waarbij jij een op maat gesneden combinatie krijgt van onder andere duo coaching, hypnotherapie, NLP en EZI.

…dankzij onze specialistische aanpak!

Natuurlijk hebben wij een basis van waaruit wij bij onze burn-out therapie altijd vertrekken. Onze aanpak is gebaseerd op de ‘Protocollaire Behandelingen voor Volwassenen met Psychische Klachten’, ontwikkeld door Ger Keijsers, Agnes van Minnen en Kees Hoogduin. Hier voegen wij onze individuele begeleiding en de uitgebreide gereedschapskist, waar we iedere keer uit putten, aan toe. Doordat wij niet vergoed worden door de zorgverzekering, hoeven wij ons ook niet aan hun protocollen en procedures te houden. Daardoor kunnen wij onze burn-out therapie aanpassen aan jouw behoefte. Wat je krijgt, is een persoonlijke, multidisciplinaire burnout therapie.

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken