Burn-out therapie

Maak kennis met onze unieke aanpak
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

Burn-out herstel in weken

Maak kennis met onze unieke aanpak

Burn-out therapie: weg uit je eigen omgeving

Onze burn-out therapie is geen standaard. Dat is ons succes. We hebben geen plan in de la liggen, dat we iedere keer tevoorschijn halen en toepassen op iedereen, die in een burnout zit. Sterker nog: in ‘Standaard’ geloven wij niet.

…multidisciplinair en uniek…

Iedereen is uniek. Jouw burnout is daarmee ook uniek. Een standaard aanpak, waarbij op iedereen het zelfde protocol en de zelfde burn-out therapie wordt toegepast werkt daarom niet. Onze burn-out therapie is daarop geënt: persoonlijke en individuele coaching en psychische hulpverlening waarbij jij een op maat gesneden combinatie krijgt van onder andere duo coaching, hypnotherapie, NLP, EMDR en EZI.

Kom tot rust in de heuvels van Limburg

Een multidisciplinaire aanpak op een unieke locatie

Natuurlijk hebben wij een basis van waaruit wij bij onze burn-out therapie altijd vertrekken. Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van NLP, EMDR, Hypnose, EZI en meer dan 15 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen, die vastlopen in zichzelf. Vanuit onze uitgebreide gereedschapskist, waar we iedere keer uit putten, en onze expertise als NLP Master bieden wij een individuele begeleiding aan. Want iedereen is uniek. Een burn-out krijgen, is niet uniek. Maar wel de reden waarom je hierin terecht bent gekomen! Dat vraagt om een individuele aanpak. En daar concentreren wij ons op. Doordat wij niet vergoed worden door de zorgverzekering, hoeven wij ons ook niet aan hun protocollen en procedures te houden. Daardoor kunnen wij onze burn-out therapie aanpassen aan jouw behoefte. Wat je krijgt, is een persoonlijke, multidisciplinaire burnout therapie.

burnout symptomen herkennen
Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out behandeling is altijd maatwerk

Je hebt een burn-out en je zoekt een passende behandeling. Gefeliciteerd! Je bent aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van burn-out. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je eigen patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. De kunst is om erachter te komen welke patronen dit zijn. En vooral: waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Welkom bij AANDACHT!
Al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen, die vastlopen in hun eigen patronen.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Therapie of Lotgenotencontact?

Groepstherapie bij burn-out

Bij veel GGZ instellingen en therapeuten wordt er, om kosten te besparen, gewerkt met groepstherapie (groepsessies) bij burn-out. Dit is therapie in groepsverband, meestal met 8-10 deelnemers. De therapie duurt per sessie ca 1-2 uur. De deelnemers komen regelmatig, normaliter 1x per week bijeen. Aangezien burn-out niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar komen patiënten met behulp van een frauduleuze diagnose bij een GGZ instelling of therapeut terecht, waar zij aansluiten bij een groepstherapie bij burn-out.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een adviesgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!