Burn-out therapie

Maak kennis met onze unieke aanpak
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

Maak kennis met onze unieke aanpak

Burn-out therapie: weg uit je eigen omgeving

Onze burn-out therapie is geen standaard. Dat is ons succes. We hebben geen plan in de la liggen, dat we iedere keer tevoorschijn halen en toepassen op iedereen, die in een burnout zit. Sterker nog: in ‘Standaard’ geloven wij niet.

…multidisciplinair en uniek…

Iedereen is uniek. Jouw burnout is daarmee ook uniek. Een standaard aanpak, waarbij op iedereen het zelfde protocol en de zelfde burn-out therapie wordt toegepast werkt daarom niet. Onze burn-out therapie is daarop geënt: persoonlijke en individuele coaching en psychische hulpverlening waarbij jij een op maat gesneden combinatie krijgt van onder andere duo coaching, hypnotherapie, NLP, EMDR en EZI.

Kom tot rust in de heuvels van Limburg

Een multidisciplinaire aanpak op een unieke locatie

Natuurlijk hebben wij een basis van waaruit wij bij onze burn-out therapie altijd vertrekken. Onze aanpak is gebaseerd op de ‘Protocollaire Behandelingen voor Volwassenen met Psychische Klachten’, ontwikkeld door Ger Keijsers, Agnes van Minnen en Kees Hoogduin. Hier voegen wij onze individuele begeleiding en de uitgebreide gereedschapskist, waar we iedere keer uit putten, aan toe. Doordat wij niet vergoed worden door de zorgverzekering, hoeven wij ons ook niet aan hun protocollen en procedures te houden. Daardoor kunnen wij onze burn-out therapie aanpassen aan jouw behoefte. Wat je krijgt, is een persoonlijke, multidisciplinaire burnout therapie.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Therapie of Lotgenotencontact?

Groepstherapie bij burn-out

Bij veel GGZ instellingen en therapeuten wordt er, om kosten te besparen, gewerkt met groepstherapie (groepsessies) bij burn-out. Dit is therapie in groepsverband, meestal met 8-10 deelnemers. De therapie duurt per sessie ca 1-2 uur. De deelnemers komen regelmatig, normaliter 1x per week bijeen. Aangezien burn-out niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar komen patiënten met behulp van een frauduleuze diagnose bij een GGZ instelling of therapeut terecht, waar zij aansluiten bij een groepstherapie bij burn-out.