Burnout therapie, maak kennis met onze aanpak

Ons protocol

Het mag duidelijk zijn: wij zijn niet van de standaard. Dat is ook ons succes. We hebben geen plan in de la liggen, dat we iedere keer tevoorschijn halen en toepassen op iedereen, die in een burn-out zit. Sterker nog: in ‘Standaard’ geloven wij niet.

Iedereen is uniek. Jouw burn-out is daarmee ook uniek. Onze burnout therapie is daarop geënt: persoonlijke en individuele coaching en psychische hulpverlening waarbij jij een op maat gesneden combinatie krijgt van onder andere duo coaching, hypnotherapie, NLP en EZI.

Natuurlijk hebben wij een basis van waaruit wij altijd vertrekken. Dat is ons protocol. En deze is op basis van de ‘Protocollaire Behandelingen voor Volwassenen met Psychische Klachten’, ontwikkeld door Ger Keijsers, Agnes van Minnen en Kees Hoogduin. Hier voegen wij aan toe onze individuele begeleiding en de uitgebreide gereedschapskist, waar we iedere keer uit putten. Dit alles maakt het mogelijk om ons protocol direct aan te passen aan jouw behoefte. Wat je krijgt, is een persoonlijke, multidisciplinaire burnout therapie.

Heb ik een burnout?

Ik heb een burnout

Ik heb hulp nodig

Het Burnout Centrum

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Medicatie bij burn-out – Lees de bijsluiter!

Medicatie bij burn-out werkt niet, en toch wordt het regelmatig voorgeschreven... Ruim 1 miljoen mensen slikt antidepressiva, dat staat in een artikel van de Volkskrant uit 2017.  Dit is ca. 6% van de Nederlandse bevolking. Daarbij is volgens het Trimbos-instituut per...

Lees meer

Burnout specialist – Waarom wij afwijken….

Uit je burnout... Hulp, therapieën en behandelingen voor burnout zijn er "en masse"; van yoga retraites, talloze coaches tot ggz instellingen. Deze laatsten waren trouwens ivm frauduleuze diagnoses recent nog in het nieuws, maar dat terzijde... ...dankzij dé burnout...

Lees meer