Burnout therapie, maak kennis met onze aanpak

Burnout therapie…

Onze burnout therapie is geen standaard. Dat is ons succes. We hebben geen plan in de la liggen, dat we iedere keer tevoorschijn halen en toepassen op iedereen, die in een burnout zit. Sterker nog: in ‘Standaard’ geloven wij niet.

…specialistisch en uniek…

Iedereen is uniek. Jouw burnout is daarmee ook uniek. Een standaard aanpak, waarbij op iedereen het zelfde protocol en de zelfde burnout therapie wordt toegepast werkt daarom niet. Onze burnout therapie is daarop geënt: persoonlijke en individuele coaching en psychische hulpverlening waarbij jij een op maat gesneden combinatie krijgt van onder andere duo coaching, hypnotherapie, NLP en EZI.

…dankzij onze specialistische aanpak!

Natuurlijk hebben wij een basis van waaruit wij bij onze burnout therapie altijd vertrekken. Onze aanpak is gebaseerd op de ‘Protocollaire Behandelingen voor Volwassenen met Psychische Klachten’, ontwikkeld door Ger Keijsers, Agnes van Minnen en Kees Hoogduin. Hier voegen wij aan toe onze individuele begeleiding en de uitgebreide gereedschapskist, waar we iedere keer uit putten. Doordat wij niet vergoed worden door de zorgverzekering, hoeven wij ons ook niet aan hun protocollen en procedures te houden. Daardoor kunnen wij onze burnout therapie aanpassen aan jouw behoefte. Wat je krijgt, is een persoonlijke, multidisciplinaire burnout therapie.

Heb ik een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Ik heb hulp nodig

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken