Burnout Behandeling
Op Een Unieke Locatie Op Weg Naar Herstel

Duurzaam herstel


Protocol

Het mag duidelijk zijn: wij zijn niet van de standaard. Dat is ook ons succes. We hebben geen plan in de la liggen, dat we iedere keer tevoorschijn halen en toepassen op iedereen, die in een burn-out zit. Sterker nog: in 'Standaard' geloven wij niet.

Iedereen is uniek. Jouw burn-out is daarmee ook uniek. Onze burnout therapie is daarop geënt: persoonlijke en individuele coaching en psychische hulpverlening waarbij jij een op maat gesneden combinatie krijgt van onder andere duo coaching, hypnotherapie, NLP en EZI.

Natuurlijk hebben wij een basis van waaruit wij altijd vertrekken. Dat is ons protocol. En deze is op basis van de 'Protocollaire Behandelingen voor Volwassenen met Psychische Klachten', ontwikkeld door Ger Keijsers, Agnes van Minnen en Kees Hoogduin. Hier voegen wij aan toe onze individuele begeleiding en de uitgebreide gereedschapskist, waar we iedere keer uit putten. Dit alles maakt het mogelijk om ons protocol direct aan te passen aan jouw behoefte. Wat je krijgt, is een persoonlijke, multidisciplinaire burnout therapie.