Start re-integratie binnen 4 tot 6 weken

Binnen 4 tot 6 weken op re-integratie…

Onze aanpak is succesvol, anders, effectief en doortastend. Daardoor zijn we snel. Onze filosofie is dat iemand met een burn-out juist geholpen wordt wanneer hij weer snel aan het werk kan.

…snel tot de essentie…

Doordat we in ons traject de combinatie maken tussen een midweek intern verblijven op onze hoeve en dagelijkse intensieve coaching en behandeling, komen we heel snel tot de essentie van het probleem waarom iemand in een burn-out terecht is gekomen. In eerste instantie is bewustwording vanuit zelfreflectie de eerste stap naar herstel. Meestal zijn we na twee sessies op dit punt aangekomen. Dan pas begint onze behandeling. Afhankelijk van hoe ver iemand in een burn-out zit, varieert de herstelperiode en de mate van intern verblijven. Gemiddeld zijn mensen, die bij ons in behandeling zijn, binnen 4 tot 6 weken op re-integratie niveau.

…met de unieke combinatie tussen intern verblijven en intensieve coaching…

De ingrediënten van ons succes: de combinatie van onze intensieve coaching, de individuele begeleiding, de multidisciplinaire aanpak waarbij zowel het geestelijke als het lichamelijke aspect van burn-out worden aangepakt, het maatwerk dat we bieden omdat iedereen uniek is, dus ook de problematiek, en de uitgebreide gereedschapskist waar we uit putten, van coaching, NLP, EZI, hypnotherapie tot aan reiki, TRE, yoga. De resultaten spreken voor zich: 99% tevredenheid en <1% terugval.

…een fundamentele aanpak, die zorgt voor verdieping.

Het verschil tussen ons en andere hulpverlening is dat wij niet aan symptoom bestrijding doen. We gaan tot de essentie en lossen ook daadwerkelijk het probleem op. Onze specialisatie in burnout zorgt er voor dat we weten wat we doen en waar we onze behandeling en focus op moeten leggen.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. We kunnen je organisatie ook helpen in burnout preventie
.

En wat nu?

Wij realiseren ons dat dit veel informatie is. En dan is dit nog maar ‘een topje van de ijsberg’ waar je als werkgever mee te maken krijgt.

Heb je ondersteuning nodig bij de stappen, die nodig zijn om succesvol burnout en werkstress aan te pakken, stel dan je vragen aan ons. Als specialisten op dit gebied delen we graag onze kennis, zowel aan de werkgever, bedrijfsarts als aan de werknemer.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons. We helpen je graag. Dat kan door het contactformulier in te vullen of direct via 06-12 96 24 86.

Heb ik een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Ik heb hulp nodig

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken