We gaan contact met je opnemen

Bedankt voor je interesse!
Lees ook onze blogsMeer over AANDACHT

Heb je binnen een paar werkdagen nog geen bericht van ons?

Dan is er iets misgegaan. Neem dan via Whatsapp contact met ons op.

Heb je een burn-out of niet?

Wil je zeker weten of je een burn-out hebt, doe dan de test op onze website. Naar aanleiding van deze test kun je voor jezelf de vervolgstappen bepalen, die nodig zijn om jezelf uit deze situatie te krijgen. Je hebt het contactformulier al ingevuld. De test is daar een mooie aanvulling op. Ook wij gebruiken de uitslag van de test om te kijken wat er met je aan de hand is. 

Hoe ziet onze werkwijze uit

Je hoeft geen burn-out te hebben om jezelf te ont-wikkelen

Wat het ook is waar je tegenaan loopt, reflectie over je gedrag helpt. Daarbij gaan wij altijd een stap dieper dan puur je gedrag. Want je gedrag heeft een reden. En naast het feit dat we je bewust maken van je gedrag, leggen we ook de aandacht op het effect van dit gedrag. Op jezelf. En op je omgeving.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Misschien vraagt dit moment en deze situatie wel om een persoonlijkheidsverandering. De vraag is: sta je open om naar je eigen patronen te kijken. Om te ontdekken waarom doe je wat je doet. En klopt dat eigenlijk wel met wie je daadwerkelijk bent?

burn-out signaleren

Iedereen heeft hierin zijn eigen unieke levensverhaal te vertellen en te ontdekken. De manier waarop wij dit aanpakken, leggen we hier in het kort uit.

Zelfreflectie

Daar leggen wij de focus op. We benoemen wat we zien. We confronteren je met jezelf. Zodat jij vooruit komt. Waardoor je tot de verandering gaat komen, die voor jou belangrijk is om er anders in te staan. En dus om vooruit te komen. Onze aanpak is altijd maatwerk.

In Oostenrijk aan het werk met jezelf

Het kracht van onze succesvolle aanpak is dat je naar Oostenrijk komt om persoonlijk door ons geholpen te worden. Ook als je geen burn-out hebt. Juist door kort en intensief aan jezelf te werken, meestal zijn dit twee weken, zorgt dit er voor dat je tot reflectie, inzicht en verandering komt. En dat versterken we door je uit je eigen omgeving te halen. De focus ligt daarmee volledig op jezelf. Zonder afleiding van je eigen omgeving. Los van alle goede externe raadgevers. Pas dan kun je ontdekken wie je bent en waarom je doet wat je doet. Confronterend, verhelderend, berustend.

Nazorg

Belangrijk onderdeel van het traject is nazorg. Terug naar je eigen omgeving. Daar ga je ervaren wat je aan inzichten allemaal hebt meegekregen en hebt ontdekt tijdens je behandeling in Oostenrijk. In een online omgeving geven we je de nazorg die je nog eventueel nodig hebt. Want het is een groeiproces. De nieuwe ervaringen in je eigen omgeving, heb je nodig om de stappen te kunnen zetten in je ont-wikkelingsproces. Tijdens dit proces begeleiden we je. Met als doel om ons zo snel mogelijk overbodig te maken in jouw leven.

Cadeautje burn-out

Burn-out – Gefeliciteerd!

Een burn-out heeft altijd een betekenis. Het is een enorm cadeau! Je moet hem alleen weten uit te pakken…. De burn-out zet je helemaal stil. Je kan en vooral moet even helemaal niets. Met behulp van de juiste therapie worden de kaarten opnieuw geschud.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!