Eveline Smeets

Bewegingscoach bij AANDACHT
Onze aanpakBurn-out Symptomen
Eveline Smeets bewegingscoach

Bewegingscoach & Yoga Master | Verbinding

Eveline Smeets

Ik ben Eveline Smeets. Beweegscoach bij het Burn-out Herstel Centrum van AANDACHT. Na het afronden van mijn Bachelor in Sport Sciences in 2015 ben ik bij verschillende disciplines werkzaam geweest binnen de sport- en gezondheidsbranche. Zo heb ik ervaring opgedaan in revalidatie en fysio techniek. Als coach en personal trainster begon ik het spel tussen het fysieke en mentale lichaam steeds interessanter te vinden. Er volgde verschillende specialisaties op het gebied van yoga, mediatie, mindfulness en NLP. Het groter geheel van het fysieke en het mentale lichaam als eenheid is steeds meer mijn focus geworden. De puzzelstukjes vielen op zijn plek.

Naast kennis op het gebied van deze disciplines is het voor mij altijd belangrijk om uit eigen ervaring te kunnen delen. Leven doe je namelijk niet vanuit een boekje. Zo zijn er nog maar weinig (sportieve) activiteiten over, die ik niet minimaal één keer geprobeerd heb. Van snowboarden tot skydiven. Van alpinisme tot rafting. Mijn persoonlijke voorkeur is voor de avontuurlijke uitdaging gaan. Deze hebben mij tot nu toe veel bijzondere momenten en ervaringen gebracht. En er is nog zoveel meer daarin te ontdekken.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als bewegingscoach bij het Burnout Herstel Centrum van AANDACHT. Persoonlijke ont-wikkeling als basis voor beweging en verbinding met het lichaam is voor mij de ultieme combinatie. En de sleutel tot een duurzame connectie met jezelf. Dat is waar ik de focus op leg in het Burn-out Herstel Traject. Met lichamelijke intelligentie als uitgangspunt mag je weer gaan vertrouwen op deze bron van wijsheid.

Verbinding als missie

Het mooiste wat je kunt bezitten, is de verbinding met jezelf

Iedereen is uniek. Dus ook bij ‘In beweging zijn’ bestaat geen standaard aanpak. Persoonlijke behoeftes en mogelijkheden vormen altijd het startpunt van jouw ontdekkingsreis.  We kijken daarin samen naar wat jij nodig hebt. Naar wat bij jouw fysieke inspanning en ontspanning past. Ik neem je mee op pad, waarbij ik mijn inspiratie haal uit mijn inmiddels uitgebreide gereedschapskist aan tools. Plezier vormt hierin een belangrijke factor. Tijd maken voor jezelf is soms al een opgave genoeg. Laat het dan op z’n minst iets zijn, waar je plezier en voldoening uit haalt. 

Eveline Smeets

De tools zijn altijd gericht op jouw zelfbeschikking. Dit betekent dat je hiermee uiteindelijk zelf aan de slag gaat en dat hetgeen je krijgt aangereikt onderdeel van jezelf wordt. Mijn missie is bereikt op het moment dat je mij niet meer nodig hebt. En dat je uiteindelijk zelf instaat bent om de verbinding met jezelf te maken en te onderhouden.

Eveline Smeets, Bewegingscoach bij AANDACHT
Mijn missie: Verbinding

Opleiding & Ervaring

Na mijn Bachelor opleiding ben ik sinds 2017 werkzaam in de sport en gezondheidsbranche. Evenredig met het opdoen van ervaring bij verschillende instellingen en werkgebieden ben ik mij blijven specialiseren en doorontwikkelen.

  • NLP Practitioner Coach, internationaal gecertificeerd bij het ABNLP
  • Bachelor Sportkunde bij Fontys University of Applied sciences in sport studies
  • Intensieve yoga docenten opleiding 200H geregistreerd bij Yoga Alliance International (E-RYT200)
  • Therapeutic Adjustments training 
  • Mind-Walk meditatieve wandel therapie 
  • Sportmassage

Op LinkedIn kun je mijn volledige profiel bekijken

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen is lid van het NVNLP

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Mentaal detoxen

Stilstand…
is vooruitgang

Door corona worden uit de rat race gedwongen.
Knarsend en piepend komt de hele wereld tot stilstand. 
Er is eindelijk rust. De mens trekt zich terug, neemt even niet meer zoveel plek in. 

Wist je dat de beste ideeën ontkiemen in rust? En dat de meest briljante vindingen ontspruiten vanuit kalmte. Dat creativiteit pas mogelijk wordt als het de ruimte krijgt? 

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een adviesgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!