Herstellen van burnout doe je door afstand te nemen

Stap 3: Afstand nemen om te herstellen van burnout

Herstellen van burnout doe je door afstand te nemen. Zo voorkom je letterlijk dat je nog verder terugvalt. Niet alleen je werk, maar ook je privéleven zorgt voor de nodige druk en afleiding. Door je uit je gewende situatie en de dagelijkse sleur te halen kun je optimaal herstellen van burnout.

…door snel tot de essentie te komen…

Om tot de essentie van je gedragspatronen te komen, is het nodig om je uit jouw bekende omgeving te halen en daardoor alle dagelijkse verantwoordelijkheden en omstandigheden weg te nemen. Zo kom je helemaal terug bij jezelf en kun je zonder druk van je omgeving herstellen van burnout om laagje voor laagje steeds dichter bij jezelf te komen.

 

 

…met de volledige focus op jezelf.

Op onze locatie Hoeve de Linde  heb jij de mogelijkheid om te herstellen van burnout door intern in één van onze appartementen te verblijven. Je bent hierdoor helemaal met jezelf bezig, los van je omgeving. Je krijgt een intensieve behandeling , waarbij je gaat merken dat we snel tot de kern van je probleem komen. Je komt bij ons tot verandering, waarbij wij bij jou het vermogen naar boven halen om het probleem zelf op te lossen. Hierdoor zet je enorme stappen in het herstellen van burnout. Verder naar stap 4

Heb ik een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Ik heb hulp nodig

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken