Herstellen van burnout doe je door afstand te nemen

Stap 3: Herstellen van burnout door afstand te nemen

Van je burnout herstellen, kun je het beste door afstand te nemen en uit je dagelijkse sleur en verplichtingen te komen. Zo voorkom je letterlijk dat je nog verder terugvalt. Niet alleen je werk, maar ook je privéleven zorgt voor de nodige druk en afleiding. Door je uit je gewende situatie en de dagelijkse sleur te halen kun je optimaal herstellen van burnout. Je valt hierdoor terug op jezelf, het proces in je hoofd gaat na de gesprekken nog door, zonder vertroebeling en goed bedoelde adviezen van buitenaf.

…om snel tot de essentie te komen…

Herstellen van burnout doe je door goed te reflecteren op jezelf. Om tot de essentie van je gedragspatronen te komen, is het nodig om je uit jouw bekende omgeving te halen en daardoor alle dagelijkse verantwoordelijkheden en omstandigheden weg te nemen. Dit zorgt ervoor, dat je helemaal terug komt bij jezelf en dat je zonder druk van je omgeving kunt herstellen van burnout, om laagje voor laagje steeds dichter bij jezelf te komen.

 

 

…met de volledige focus op jezelf.

Op onze locatie Hoeve de Linde  heb jij de mogelijkheid om te herstellen van burnout door intern in één van onze appartementen te verblijven. Daardoor ben je helemaal met jezelf bezig, los van je omgeving. Je krijgt een intensieve behandeling, waarbij je gaat merken dat we snel tot de kern van je probleem komen. Met meerdere sessies per dag en een multidisciplinaire aanpak, waarbij onze bewegingsdeskundige je ook lichamelijk in beweging brengt, lukt herstellen van burnout binnen enkele weken en met duurzaam resultaat. Bij ons kom je tot verandering, waarbij wij bij jou het vermogen naar boven halen om het probleem zelf op te lossen. Hierdoor zet je enorme stappen in het herstellen van burnout. Verder naar stap 4

Vind je weg op onze site:

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Oxazepam bij burn-out – Huisarts als drugsdealer

Oxazepam bij burn-out – Huisarts als drugsdealer

Als je medicatie van de arts krijgt voorgeschreven, wees dan kritisch. Maak een goede afweging tussen “kosten en baten”. Kijk naar de gevolgen op lange termijn. En vraag eens aan je huisarts of hij zijn eigen voorgeschreven medicatie zelf zou innemen.

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken