De juiste hulp bij burnout is essentieel voor je herstel

Stap 2: De juiste hulp bij burnout zoeken…

Een goede klik tussen jou en je hulpverlener is essentieel voor een goed burnout herstel. Daarom kom je bij ons altijd eerst op een kennismakingsgesprek. Deze is gratis en vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking kunnen wij een inschatting maken of jij inderdaad een burnout hebt en of wij in jouw geval de juiste hulp bij burnout kunnen bieden.

…met een adequate diagnose bij burnout…

Voor jouzelf is belangrijk dat je eerst de juiste diagnose  gesteld krijgt. Ben je daarbij bewust van het grote verschil tussen een depressie  en burnout. Je kunt hiervoor het beste terecht bij je huisarts. Voor het krijgen van de juiste behandeling  en daarmee de best hulp bij burnout is de diagnose ‘Burn-out’ op papier van je huisarts ontzettend belangrijk. Daarmee kun je naar de bedrijfsarts om samen te bespreken welk traject het beste bij jou past.

 

 

Onze unieke werkwijze in de hulp bij burnout is dat we in samenwerking met je werkgever, je bedrijfsarts en/of arboarts bouwen aan jouw herstel. Waarbij niet alleen je werkgever op de hoogte blijft van jouw vooruitgang, juist ook je partner betrekken we er intensief bij.

…want burnout vraagt om een gespecialiseerde behandeling.

Het ‘behandelen’ van burnout vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Dat is voor iedereen anders, omdat de oorzaak van de burn-out of werkstress per persoon verschilt. Neem niet zo maar genoegen met een doorverwijzing naar een standaard traject. Maak voor de juiste hulp bij burnout eerst kennis met de hulpverleners om te bepalen of ze ook bij jou en jouw hulpvraag passen. Alleen dan krijgen zij ook de kans om je echt te helpen. Verder naar stap 3

Vind je weg op onze site:

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Oxazepam bij burn-out – Huisarts als drugsdealer

Oxazepam bij burn-out – Huisarts als drugsdealer

Als je medicatie van de arts krijgt voorgeschreven, wees dan kritisch. Maak een goede afweging tussen “kosten en baten”. Kijk naar de gevolgen op lange termijn. En vraag eens aan je huisarts of hij zijn eigen voorgeschreven medicatie zelf zou innemen.

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken