De juiste hulp bij burnout is essentieel voor je herstel

Stap 2: De juiste hulp zoeken en je ook laten helpen…

Een goede klik tussen jou en je hulpverlener is essentieel voor een goed herstel. Daarom kom je bij ons altijd eerst op een intakegesprek. Deze is gratis en vrijblijvend.

…met de juiste diagnose bij burn out…

Voor jouzelf is belangrijk dat je eerst de juiste diagnose  gesteld krijgt. Ben je daarbij bewust van het grote verschil tussen een depressie  en burn out. Je kunt hiervoor het beste terecht bij je huisarts. Voor het krijgen van de juiste behandeling  is de diagnose ‘Burn-out’ op papier van je huisarts ontzettend belangrijk. Daarmee kun je naar de bedrijfsarts om samen te bespreken welk traject het beste bij jou past.

 

 

Onze werkwijze is dat we in samenwerking met je werkgever, je bedrijfsarts en/of arboarts bouwen aan jouw herstel. Waarbij niet alleen je werkgever op de hoogte blijft van jouw vooruitgang, juist ook je partner betrekken we er intensief bij.

…want burn out vraagt om een gespecialiseerde behandeling.

Het ‘behandelen’ van burn-out vraagt om een gespecialiseerde aanpak . Dat is voor iedereen anders, omdat de oorzaak van de burn-out of werkstress per persoon verschilt. Neem niet zo maar genoegen met een doorverwijzing naar een standaard traject. Maak daarom eerst kennis met de hulpverleners om te bepalen of ze ook bij jou en jouw hulpvraag passen. Alleen dan krijgen zij ook de kans om je echt te helpen. Verder naar stap 3

Heb ik een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Ik heb hulp nodig

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken