Informatie voor verwijzers

Burn-out: wat je als verwijzer over ons moet weten

Uiteraard werken wij graag samen met jou als verwijzer. Deze samenwerking heeft als doel de cliënt beter, sneller en optimaal terug te laten keren in het arbeidsproces. Onze samenwerking is daarbij gestoeld op een aantal belangrijke waarden, die wij als AANDACHT hoog in het vaandel hebben:

VERTROUWEN: Alle inhoud van de behandeling die wij met de door jou doorverwezen cliënt doorlopen delen wij uitsluitend na schriftelijke toestemming van de cliënt. Wij gaan er daarbij vanuit dat deze informatie daarna ook niet met derden wordt gedeeld zonder schriftelijke toestemming van de cliënt. De behandeling is gericht op het welzijn van de cliënt, daarbij laten wij ons niet leiden door wensen of financiële drijfveren van derden. De cliënt krijgt wat hij of zij nodig heeft. Niet meer en ook niet minder.

EERLIJK: Voor AANDACHT is de wetgeving in Nederland (Wet Verbetering Poortwachter) bindend in de wijze waarop wij omgaan met vergoedingen en kosten. In de wijze van behandeling zullen wij ons altijd aanpassen aan wat voor jouw cliënt het beste resultaat zal opleveren. Dit kan invloed hebben op de snelheid, duur en de verschillende protocollaire elementen van de behandeling. Daarbij horen wij wel graag jouw visie. Immers de juiste behandeling is altijd (op termijn) ook de voordeligste.

SAMEN: Wij verwachten van werkgevers en bedrijfsartsen, die doorverwijzen, een actieve betrokkenheid tijdens de behandeling. Dat wil zeggen dat er regelmatig (telefonisch) overleg zal plaatsvinden om voorgang en resultaat te bespreken.

OPEN: Iedereen, die meer wil weten over onze organisatie, onze succesvolle aanpak en onze werkwijze is van harte welkom. Dit kan door middel van een bezoek aan ons kantoor op het Burn Out Herstel Centrum in Vaals. Uiteraard komen we ons ook graag persoonlijk aan jou voorstellen. Maak gerust een afspraak met ons. Wij vertellen graag over ons werk.

 

Specialist op het behandelen van burn out, werkstress en PTSS

Welke cliënten je als verwijzer wel en niet bij ons kunt aanmelden:

Wel:
Mensen met stress klachten, burn out (verschijnselen), overspannenheid, PTSS en aanverwante klachten zoals bijvoorbeeld somatische pijnen.

Niet:
Mensen met problematische drank of drugsverslavingen.  Voor behandeling van medische klachten als rugpijn, problemen met het bewegingsapparaat etc.

Uiteraard mag je altijd met ons sparren over cliënten waarvan je wilt weten of wij deze cases kunnen en willen behandelen. Bel of mail ons gerust, wij adviseren je graag.

We werken nauw samen met bedrijfsartsen, arboartsen en werkgevers. Persoonlijk contact en het uitwisselen van ervaringen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, zien we als een hoge meerwaarde. Cliënten kun je aanmelden via ons “Verwijzersformulier”. Deze sturen wij op verzoek per mail toe.

Geen wachtlijsten

Het aantal cliënten, dat wij kunnen helpen, is beperkt. Voor behandeling zal altijd een kennismakingsgesprek vooraf gaan. Daarbij kan de cliënt, samen met ons als behandelaar, bepalen of het starten van een therapie wenselijk en zinvol is. Wij hebben geen wachtlijst. Zodra wij geen plek hebben, verwijzen wij door naar een gespecialiseerde collega.

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Stilstand… is vooruitgang!

Stilstand… is vooruitgang!

De natuur, die ons een les leert. Corona.... Het virus treft ons allemaal. Of het nu is omdat je er daadwerkelijk ziek van bent geworden. Of nog erger, dat je iemand hebt verloren. Of omdat je door het Corona virus thuis hebt moeten werken. Je zaak dicht hebt moeten...

Lees meer
Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken