Uitslag van je burn-out test

Wel of geen hoog risico op burn-out?
Ik wil hulp!Ik zoek advies!

Loop je vast of heb je een burn-out?

Maak kennis met ons

 

Hallo , dit is de uitslag van jouw burn-out test:

Je hebt nog geen burn-out, maar je loopt wel risico

Je hebt zojuist een burn-out test ingevuld. Je score is van 5.00. Jouw uitslag met daaraan gekoppeld jouw score is ook naar je gemaild.

Het goede nieuws is dat je volgens deze uitslag nog geen burn-out hebt. Je loopt wel risico op een burn-out, als je op deze manier door blijft gaan. Vanaf een score van 3.02 heb je een burn-out.

Hoewel deze uitslag geen diagnose is, geeft het je een goed beeld van jouw huidige situatie. Hoe nu verder!

Wat zijn de mogelijke gevolgen?

De uitslag zal jou geruststellen dat er nog niets ernstigs aan de hand is. Maar het is wel de bevestiging dat er aandacht nodig is.

Ook al heb je nog geen burn-out, je loopt wel het risico er één te krijgen. Daarom adviseren we je om in te grijpen nu er nog geen groot probleem is. Juist om een burn-out te voorkomen. Niets doen kan tot een onnodig langdurig herstel leiden of erger, het verliezen van levensvreugde. Een verwaarloosde burn-out kan zelfs een depressie tot gevolg hebben. En dat kun je voorkomen!

Kies daarom nu al de juiste hulp!

Adviesgesprek aanvragen

Ik wil advies

Iedere situatie is uniek en persoonlijk. Jouw situatie vraagt om een gericht advies. Het advies is bedoeld om je op weg te helpen naar jouw oplossing. Je hebt direct contact met één van onze behandelspecialisten.

We kunnen dit advies helaas niet gratis aanbieden. Het kost €35,- en is altijd vrijblijvend.

Persoonlijke Ondersteuning

Ik zoek ondersteuning

Met het ondersteuningstraject helpen we je op weg zodat jij weer verder kunt. Samen kijken we naar hoe je in deze situatie terecht bent gekomen. Het wordt voor jou duidelijk wat hier aan ten grondslag ligt. Deze bewustwording geeft jou de mogelijkheid om een andere weg te kunnen kiezen. Een traject van persoonlijke groei, dat leidt tot een betere versie van jezelf.

burn-out behandeling in Oostenrijk

Ik wil een behandeling

Ga voor een volledige behandeling van je burn-out gericht op de oorzaak van je burn-out in de diepte. Je wordt je bewust van je eigen gedrag en daaraan gekoppeld de overtuigingen. Je gaat jezelf begrijpen in waarom je doet wat je doet. Vanuit dit inzicht komt de verandering, die nodig is om het anders te gaan doen zodat je niet genezen maar beter uit de burn-out komt en blijft.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Veranderen van baan?

Solliciteren tijdens burn-out

Op het eerste gezicht lijkt solliciteren tijdens burn-out wellicht een goede oplossing. In de eerste dagen ben je euforisch, er gebeurt iets spannends in je leven. Je gaat eindelijk voor je gevoel vooruit. Echter, er is niets opgelost.

Je kunt het vergelijken met een autorit…

Solliciteren tijdens burn-out, en vervolgens veranderen van baan, is alsof je met een auto, die een lekke band heeft, van de snelweg afgaat om op een binnenweg te gaan rijden in de hoop dat je geen last meer hebt van de lekke band….

Je komt in een andere omgeving, maar je belemmering zit er nog steeds. Het is maar een kwestie van tijd, tot dat het weer begint “te rammelen”.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!