Marcel Rijntjes

Coach bij AANDACHT
Onze aanpakBurn-out Symptomen
Marcel Rijntjes mastercoach nlp burnout herstel specialist

Mastercoach NLP | Inspirator

Marcel Rijntjes

Ik ben Marcel Rijntjes. Sinds 1991 zelfstandig ondernemer. Na wat omzwervingen ben ik toen gestart met mijn eigen bedrijf. Vanuit liefde voor muziek ben ik begonnen met het maken van radiocommercials en jingles. Al snel maakte ik daarnaast tv-commercials en videoproducties, zoals bedrijfsfilms. Omdat hier een hoesje om heen hoorde, ging ik ook DTP werk doen. De radiocommercials die ik maakte, moesten doorvertaald worden op print. Ook dat trok ik bij mijn werkzaamheden. En voor ik het wist, had ik een reclameproductiebedrijf, die marketingcampagnes produceerde voor onder andere KWF Kankerbestrijding, Cordate, Prinses Beatrix Fonds, Golden Tulip Hotels. Dat heb ik jarenlang met heel veel plezier gedaan in Veenendaal. Tot er een moment kwam waarop ik merkte dat mijn klanten met andere vraagstukken bij mij aan tafel kwamen zitten. 

De gesprekken gingen dan vijf minuten over hun marketingcampagne en de rest van de tijd vertelden ze waar ze in hun werk tegenaan liepen op het gebied van hun team en organisatie. Voor dit soort gesprekken kon ik natuurlijk geen factuur sturen. Er stond immers geen ‘Coaching’ op mijn gevel. Maar ik merkte dat ik het wel heel erg leuk vond om met mijn klant over hun uitdagingen te sparren. Dit resulteerde erin dat ik mij op het gebied van coaching ben gaan verdiepen. Hoe mensen in elkaar steken. Hoe hun overtuigingen ervoor kunnen zorgen dat ze zichzelf, en dus ook anderen, in de weg staan.

Inspireren als missie

Mastercoach NLP

Ik heb een coachingsopleiding gedaan en mag mijzelf daarin ‘Mastercoach’ noemen. Daarnaast heb ik studies gevolgd in diverse andere therapievormen, waaronder Reiki (Reiki II), EZI (emotionele zielen integratie) en hypnose. Niet alleen vanuit persoonlijke interesse, maar zeker ook omdat ik het een goede toevoeging vond op mijn coachingsopleiding. Ik kan hierdoor mensen op een breed vlak met hun uitdagingen helpen. Ik heb met deze uitgebreide gereedschapskist en mijn levenservaring, die ik met vallen en opstaan heb opgedaan, het vermogen om coachingsvraagstukken van verschillende kanten te bekijken. Want iedereen is uniek. Er bestaat in mijn ogen dan ook geen standaard coachingsaanpak.

Ruim vijftien jaar geleden ben ik naar het mooie Limburg verhuisd, omdat ik graag wilde wonen en werken in een fijne omgeving. Daarbij zocht ik een woonruimte waar ik niet alleen kantoor kon houden. Voor mij was het ook belangrijk om een ruimte te hebben, waar ik met groepen mensen kon werken. En dat vond ik hier in Vaals bij Hoeve de Linde.

Marcel Rijntjes coach

Inmiddels ben ik jarenlang coach en trainer. Het geeft mij veel plezier en voldoening om mensen en organisaties een stap verder te kunnen helpen. Door dit op een coachende manier te doen geef ik dagelijks aan mijn eigen missie invulling.”

Marcel Rijntjes,
Master Coach bij AANDACHT
Mijn missie: Inspireren

Opleiding & Ervaring

Na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het vak Marketing met mijn eigen reclamebureau, heb ik in 2004 voor mezelf het roer omgegooid. Daarbij heb ik de volgende opleidingen gedaan en ben ik nu meer dan 17 jaar werkzaam als trainer, coach en therapeut.

  • NLP Master Practitioner Coach
  • Top Trainer NLP
  • Hypnose Speedinductie
  • EZI
  • Reiki I & II

Op de LinkedIn pagina van Marcel Rijntjes kun je het volledige profiel bekijken.
Bekijk ook de LinkedIn pagina van Marloes Lamers.

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen is lid van het NVNLP

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

In de wurggreep van succes

Burn-out bij BN’ers

Marcel Rijntjes, Mastercoach bij AANDACHT legt uit wat hem opvalt bij veel bekende Nederlanders en personen die in de spotlights staan:  “Het draait dan niet meer om het muziek maken of presenteren, maar om de hele machine en de verwachtingen, die eromheen zijn ontstaan, draaiende te houden.”

Er onstaat een vicieuze cirkel: “Succes kan dus leiden tot je eigen wurggreep, waarbij je steeds meer creëert, wat continue in leven gehouden moet worden.”

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!