Marcel Rijntjes coach bij Aandacht

Marcel Rijntjes, Mastercoach en Inspirator

mastercoach nlp marcel rijntjes burnout herstel specialistIk ben Marcel Rijntjes. Sinds 1991 zelfstandig ondernemer. Na wat omzwervingen ben ik toen gestart met mijn eigen bedrijf. Vanuit liefde voor muziek ben ik begonnen met het maken van radiocommercials en jingles. Al snel maakte ik daarnaast tv-commercials en videoproducties, zoals bedrijfsfilms. Omdat hier een hoesje om heen hoorde, ging ik ook DTP werk doen. De radiocommercials die ik maakte, moesten doorvertaald worden op print. Ook dat trok ik bij mijn werkzaamheden. En voor ik het wist, had ik een reclameproductiebedrijf, die marketingcampagnes produceerde voor onder andere KWF Kankerbestrijding, Cordate, Prinses Beatrix Fonds, Golden Tulip Hotels.

Dat heb ik jarenlang met heel veel plezier gedaan in Veenendaal. Tot er een moment kwam waarop ik merkte dat mijn klanten met andere vraagstukken bij mij aan tafel kwamen zitten. De gesprekken gingen dan vijf minuten over hun marketingcampagne en de rest van de tijd vertelden ze waar ze in hun werk tegenaan liepen op het gebied van hun team en organisatie. Voor dit soort gesprekken kon ik natuurlijk geen factuur sturen. Er stond immers geen ‘Coaching’ op mijn gevel. Maar ik merkte dat ik het wel heel erg leuk vond om met mijn klant over hun uitdagingen te sparren. Dit resulteerde erin dat ik mij op het gebied van coaching ben gaan verdiepen. Hoe mensen in elkaar steken. Hoe hun overtuigingen ervoor kunnen zorgen dat ze zichzelf, en dus ook anderen, in de weg staan.

Ik heb een coachingsopleiding gedaan en mag mijzelf daarin ‘Mastercoach’ noemen. Daarnaast heb ik studies gevolgd in diverse andere therapievormen, waaronder Reiki (Reiki II), EZI (emotionele zielen integratie) en hypnose. Niet alleen vanuit persoonlijke interesse, maar zeker ook omdat ik het een goede toevoeging vond op mijn coachingsopleiding. Ik kan hierdoor mensen op een breed vlak met hun uitdagingen helpen. Ik heb met deze uitgebreide gereedschapskist en mijn levenservaring, die ik met vallen en opstaan heb opgedaan, het vermogen om coachingsvraagstukken van verschillende kanten te bekijken. Want iedereen is uniek. Er bestaat in mijn ogen dan ook geen standaard coachingsaanpak.

mastercoach nlp marcel rijntjes burnout herstel specialistRuim acht jaar geleden ben ik naar het mooie Limburg verhuisd, omdat ik graag wilde wonen en werken in een fijne omgeving. Daarbij zocht ik een woonruimte waar ik niet alleen kantoor kon houden. Voor mij was het ook belangrijk om een ruimte te hebben, waar ik met groepen mensen kon werken. En dat vond ik hier in Vaals bij Hoeve de Linde.

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd bezig als coach en trainer. Het geeft mij veel plezier en voldoening om mensen en organisaties een stap verder te kunnen helpen. Door dit op een coachende manier te doen geef ik dagelijks aan mijn eigen missie invulling.”

Marcel RijntjesLinkedIn,
Master Coach bij AANDACHT

Mijn missie: Inspireren

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken