Marloes Lamers

Coach bij AANDACHT
Onze aanpakBurn-out Symptomen
Marloes Lamers Master NLP

Mastercoach NLP | Ont-wikkeling

Marloes Lamers

Ik ben Marloes. Althans, dat is mijn naam. Maar het definieert natuurlijk niet wie ik ben. Ik ben iemand die vanuit vrijheid, puur en zelfbeschikking in het leven staat. Ik werk en leef vanuit deze waarden waarbij plezier en nieuwsgierigheid mijn drijfveren zijn. Met een gezonde nieuwsgierigheid kijk ik naar hoe de wereld in elkaar steekt en wat mensen beweegt in hun denken en doen. Vanuit open en in vrijheid kijkend naar de wereld om mij heen blijf ik met plezier continu mijn wereldmodel uitbreiden. Het stelt mij in staat om als een vrije geest in verbinding te zijn.

Het woord Attraversiamo heeft een belangrijke betekenis voor mij. Het betekent ‘Laten we oversteken’. Voor mij staat het symbool voor het pad dat ik bewandel. 

Waarbij ik ooit op een kruispunt heb gestaan en besloot niet meer te leven vanuit mijn verstand, maar mijn hart ben gaan volgen. Als je iemand ondersteboven aan een boom ziet hangen, grote kans dat ik dat ben.

Samen met Marcel Rijntjes werk als master coach bij het Burn-out Herstel- & Preventie Centrum van AANDACHT in Vaals. Als master coach help ik mensen uit hun burn-out. Mijn nieuwsgierigheid in combinatie met mijn talent zorgt er voor dat ik mensen bewust maak waarom ze doen wat ze doen. Van daaruit ben ik in staat om de verandering tot stand te brengen, die iemand nodig heeft om terug in contact te komen met zijn eigen kern. Terug naar waar het in essentie om draait.

Ont-wikkeling als missie

Ga de uitdaging met jezelf aan

Mijn missie is ont-wikkeling. Ik haal jouw sprankel naar boven. Vaak heb je niet eens in de gaten dat je van je eigen essentie bent weggedreven. Door drukte, door tijdgebrek, door te veel hollen en weinig stilstaan. Stel je voor dat je ‘jezelf bent’ in elke situatie en dat je verbinding met jezelf voelt vanuit zelfbeschikking en puurheid. Dit is waar ik in coach, zodat jij dit voor elkaar krijgt. Vanuit het idealisme dat ik hiermee de wereld via de mensen, die ik coach, steeds een stukje mooier maak.

Mastercoach bij AANDACHT
Mijn missie: Ont-wikkelen

Marloes Lamers coach

Opleiding & Ervaring

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het vak Marketing & Communicatie in verschillende functies en bij diverse internationale bedrijven, heb ik in 2012 voor mezelf het roer omgegooid. Daarbij heb ik de volgende opleidingen gedaan en ben ik nu bijna tien jaar werkzaam als coach en therapeut.

  • NLP Master Practitioner Coach, internationaal gecertificeerd bij het ABNLP
  • Ericksonian Hypnosis Practitioner
  • EMDR therapeut

Op de LinkedIn pagina van Marloes Lamers kun je het volledige profiel bekijken.
Bekijk ook de LinkedIn pagina van Marcel Rijntjes

AANDACHT Inspireren & Ont-wikkelen is lid van het NVNLP

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Mentaal detoxen

Stilstand…
is vooruitgang

Door corona worden uit de rat race gedwongen.
Knarsend en piepend komt de hele wereld tot stilstand. 
Er is eindelijk rust. De mens trekt zich terug, neemt even niet meer zoveel plek in. 

Wist je dat de beste ideeën ontkiemen in rust? En dat de meest briljante vindingen ontspruiten vanuit kalmte. Dat creativiteit pas mogelijk wordt als het de ruimte krijgt? 

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!