Marloes Lamers coach bij Aandacht

Marloes Lamers, Master coach en Ont-wikkelaar

coach nlp marloes lamers yoga burnout herstel specialistIk ben Marloes. Tien jaar lang enthousiast actief geweest met marketing en communicatie. Een vakgebied dat steeds in beweging is en onder andere door de komst van social media een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het wordt daardoor steeds makkelijker om verbinding met elkaar te krijgen. En dat is voor mij altijd de drive geweest in wat ik doe: verbinding maken. Ik heb dat voor verschillende organisaties mogen doen. Onder andere als interne communicatieadviseur bij Philips en Sabic, als marketeer bij de Rabobank. 

Hoe verder ik mij in het vak communicatie ontwikkelde, des te meer kwam bij mij het gevoel naar boven dat ik in mijn werk een andere invulling aan ‘verbinding leggen’ zocht. Ik vond het leuker om organisaties te helpen om vanuit hun missie te acteren en communiceren in plaats van me bezig te houden met de inhoud van de communicatieboodschap. “Practise what you preach”. Laat ego los en werk vanuit je eigen kracht. Dat betekent: terug naar de kern. Naar waar het in essentie om draait. Als je hier mee bezig bent, verandert er automatisch heel veel. Zelf ben ik ook door een transitieproces gegaan. Van ‘Focus op buitenkant’ en ‘Voldoen aan de verwachtingen van anderen’, naar ‘Leven vanuit mijn hart’ en ‘Voldoen aan mijn eigen verwachtingen’. Ik kijk nu heel anders tegen het leven aan en ben daardoor ook op een andere manier in mijn werk gaan staan. Meer bezig zijn vanuit mijn hart en daarbij weten waar mijn kracht ligt.

Mijn missie is kleur aanbrengen / creëren. En dat coach nlp marloes lamers yoga burnout herstel specialistvertaalt zich nu in het helpen van organisaties en teams om vanuit hun eigen missie verbinding te maken. Met de organisatie, de mensen die ervoor werken, en uiteindelijk met de maatschappij. ‘Verbinden’ betekent voor mij: samen vanuit puurheid. En dan gaat het met name om het proces om tot die verbinding te komen. Iedereen mag zichzelf zijn in datgene wat hij of zij doet. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren om een omgeving te creëren, die dit stimuleert, ben ik een heel blij en tevreden mens.

Marloes LamersLinkedIn
Coach bij AANDACHT

Mijn missie: Ont-wikkelen

Heb ik een burnout?

Ik heb een burnout

Ik heb hulp nodig

Het Burnout Centrum

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Medicatie bij burn-out – Lees de bijsluiter!

Medicatie bij burn-out werkt niet, en toch wordt het regelmatig voorgeschreven... Ruim 1 miljoen mensen slikt antidepressiva, dat staat in een artikel van de Volkskrant uit 2017.  Dit is ca. 6% van de Nederlandse bevolking. Daarbij is volgens het Trimbos-instituut per...

Lees meer

Burnout specialist – Waarom wij afwijken….

Uit je burnout... Hulp, therapieën en behandelingen voor burnout zijn er "en masse"; van yoga retraites, talloze coaches tot ggz instellingen. Deze laatsten waren trouwens ivm frauduleuze diagnoses recent nog in het nieuws, maar dat terzijde... ...dankzij dé burnout...

Lees meer