Marloes Lamers coach bij Aandacht

Marloes Lamers, Master coach en Ont-wikkelaar

coach nlp marloes lamers yoga burnout herstel specialistIk ben Marloes. Tien jaar lang enthousiast actief geweest met marketing en communicatie. Een vakgebied dat steeds in beweging is en onder andere door de komst van social media een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het wordt daardoor steeds makkelijker om verbinding met elkaar te krijgen. En dat is voor mij altijd de drive geweest in wat ik doe: verbinding maken. Ik heb dat voor verschillende organisaties mogen doen. Onder andere als interne communicatieadviseur bij Philips en Sabic, als marketeer bij de Rabobank. 

Hoe verder ik mij in het vak communicatie ontwikkelde, des te meer kwam bij mij het gevoel naar boven dat ik in mijn werk een andere invulling aan ‘verbinding leggen’ zocht. Ik vond het leuker om organisaties te helpen om vanuit hun missie te acteren en communiceren in plaats van me bezig te houden met de inhoud van de communicatieboodschap. “Practise what you preach”. Laat ego los en werk vanuit je eigen kracht. Dat betekent: terug naar de kern. Naar waar het in essentie om draait. Als je hier mee bezig bent, verandert er automatisch heel veel. Zelf ben ik ook door een transitieproces gegaan. Van ‘Focus op buitenkant’ en ‘Voldoen aan de verwachtingen van anderen’, naar ‘Leven vanuit mijn hart’ en ‘Voldoen aan mijn eigen verwachtingen’. Ik kijk nu heel anders tegen het leven aan en ben daardoor ook op een andere manier in mijn werk gaan staan. Meer bezig zijn vanuit mijn hart en daarbij weten waar mijn kracht ligt.

Mijn missie is kleur aanbrengen / creëren. En dat coach nlp marloes lamers yoga burnout herstel specialistvertaalt zich nu in het helpen van organisaties en teams om vanuit hun eigen missie verbinding te maken. Met de organisatie, de mensen die ervoor werken, en uiteindelijk met de maatschappij. ‘Verbinden’ betekent voor mij: samen vanuit puurheid. En dan gaat het met name om het proces om tot die verbinding te komen. Iedereen mag zichzelf zijn in datgene wat hij of zij doet. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren om een omgeving te creëren, die dit stimuleert, ben ik een heel blij en tevreden mens.

Marloes LamersLinkedIn
Coach bij AANDACHT

Mijn missie: Ont-wikkelen

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken