Hoe omgaan met burnout partner?

Hoe moet ik omgaan met de burnout van mijn partner…

Wie te maken heeft met een partner, familielid of collega met burn-out is al snel medeslachtoffer. We betrekken je daarom graag bij het herstelproces. Wat in eerste instantie belangrijk is om te doen, is je partner ondersteunen in het zoeken naar de juiste hulpverlening. Op deze site kun je lezen wat een burn-out inhoudt. Wat gebeurt er precies met iemand die een burn-out heeft. Voor jou als partner is dit fijn om te weten, omdat je het gedrag van je partner beter in perspectief kunt zien. Begrip is het belangrijkste wat je partner nu nodig heeft. Erkenning voor de burn-out en begrip wat er intern gebeurt bij je partner.

…begrijpen wat er aan de hand is, helpt je…

We begeleiden je in de do’s en dont’s en halen je direct uit de hulpverlenersrol, waar je niet in thuis hoort. We staan open voor je vragen en adviseren je bij alle stappen, die je partner in het proces gaat meemaken.

…om er voor je partner te kunnen zijn.

Laat de behandeling aan ons over, dan kan jij je concentreren op jezelf, jouw leven en het liefdevol opvangen van je partner. Immers, verdienen ze dat zeker…

Vind je weg op onze site:

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Oxazepam bij burn-out – Huisarts als drugsdealer

Oxazepam bij burn-out – Huisarts als drugsdealer

Als je medicatie van de arts krijgt voorgeschreven, wees dan kritisch. Maak een goede afweging tussen “kosten en baten”. Kijk naar de gevolgen op lange termijn. En vraag eens aan je huisarts of hij zijn eigen voorgeschreven medicatie zelf zou innemen.

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken