Online coaching

Groeien door bewustwording
Onze aanpakOok online maatwerk
re-integratie bij burn-out

Persoonlijke ontwikkeling

Online coaching

Online coaching bieden we ook aan als alternatief voor onze behandeling bij burn-out. Corona heeft ook bij ons een andere kijk gegeven op coaching in een online omgeving. Wat hierdoor mogelijk wordt, is dat je de eerste stap naar herstel al kunt maken vanuit je eigen thuissituatie. En dat kan vaak al enorme verlichting geven.

Bewustwording is de eerste stap naar herstel

Onze online coaching is er op gericht om je bewust te maken van je eigen patronen. Want door deze patronen, die je onbewust inzet, ben je in je burn-out terechtgekomen. Ook ons online programma is gericht op reflectie en bewustwording. 

Online coaching waarbij je bewust wordt van jezelf

Onze online coaching is er niet op gericht om je probleem op te lossen. Wel is het gericht op het blootleggen van de fundamenten van je probleem. Waarop is je gedrag gebaseerd. Waarom doe je wat je doet. Waar komt je gedrag vandaan. Alleen al bewustwording hierin kan je een stap verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling om uit je burn-out te komen. Je krijgt dan geen ander gedrag aangeleerd. Je leert om voorbij je gedrag te kijken zodat je daarin snapt waarom je doet wat je doet. Hierdoor krijg je de regie terug over je eigen gedrag. En dat opent de deur naar verandering. Door een andere fundament voor jezelf te creëren, verandert namelijk automatisch je gedrag. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun burn-out. Want je bent baas over je eigen brein. En dus ook over je eigen gedachten, die leiden tot jouw gedrag.

You are HOW you think

Leg met online coaching de focus op jezelf

In onze online coaching beginnen we bij het uiteenrafelen van jouw patronen. Want voor iedereen geldt dat er een terugkerend gedrag is in de vorm van een patroon waardoor je telkens tegen jezelf aan loopt of over je eigen grenzen heen gaat. En omdat dit patroon onbewust wordt ingezet, heb je de reflectie nodig van een ander om dit duidelijk te krijgen. In onze online coaching gaan we samen op zoek naar jouw patroon. Waarbij we je helpen om dit voor jezelf duidelijk te krijgen.

Je komt terug in contact met je eigen authenticiteit

Door dit te doen in een online omgeving, waarbij we jou kort en intensief online coachen, kom je snel tot de essentie van jezelf. En van daaruit kun jij de vrijheid voor jezelf creëren om andere keuzes te maken. 

burnout en werken

Onze online coaching is gericht op bewustwording 

Gedrag komt voort uit motivatie. De kunst is om dus voorbij gedrag te kijken naar de motivatie die hierachter zit. En waar is die motivatie ooit op jouw eigen tijdlijn ontstaan? We zijn hierop gespecialiseerd. We onderzoeken samen met jou hoe jij je gedraagt, wat het effect hiervan is op jezelf en je omgeving en vooral: we kijken naar waarom je doet wat je doet. Want bewustwording hier in, zorgt al voor verandering. En dat kan er voor zorgen dat je uit je burn-out komt. Je krijgt dan ook nooit van ons te horen wat je anders moet doen. Daar ga je zelf over. Juist door te ontdekken waarom je doet wat je doet, blijf je de regie houden over je gedrag en kun je dit voor jezelf veranderen.

Online coaching met aandacht

Ook in onze online omgeving is het belangrijk dat je de focus op jezelf legt. Daarom bieden we dit programma aan met een intensief schema. Waarbij we je in eerste instantie een paar dagen achter elkaar coachen. Dan zit je namelijk in je eigen verhaal, in je eigen proces en kunnen we snel tot de essentie van jouw problematiek komen. Vervolgens is het belangrijk om met de inzichten die je hebt ontdekt over jezelf aan de slag te gaan. Door in je eigen omgeving te zijn en door weer aan het werk te zijn. De ervaringen die je dan op doet, heb je nodig om de volgende stappen in je persoonlijke ontwikkeling te maken. We vervolgen de online coaching dan met een aantal losse sessies, die wekelijks plaatsvinden. De hoeveelheid sessies en de intensiteit van de sessies is afhankelijk van wat je nodig hebt. Ook onze online coaching blijft maatwerk.

Burnout herstel centrum Aandacht Vaals

Wat ons uniek maakt

Een geheel eigen wijze behandeling van burn-out

Het verschil met een reguliere behandeling, is dat wij werken met een aanpak op maat. Iedereen is uniek. En daarom past een standaard aanpak niet. De aanpak, die wij toepassen, is gericht op het individu. 

Maatwerk: alleen dat past

Want een burn-out is slechts het verschijnsel. Maar in feite heb je last van je eigen patronen waardoor je in een burn-out terecht bent gekomen. Deze patronen, en dan vooral de reden waarom de patronen zijn ontstaan, zijn voor iedereen anders.​Dat maakt onze behandeling effectief: we pakken het geheel aan. Vanuit de kern. Zodat jij een beter fundament voor jezelf kunt creëren.

Onze online coaching is altijd maatwerk

Afhankelijk van jouw eigen persoonlijke situatie bekijken we hoeveel coaching je nodig hebt. In het begin is onze online coaching intensief. Dit betekent dat we een paar dagen achter elkaar met je starten. Na deze eerste fase ga je altijd eerst terug naar je eigen omgeving voordat je de volgende stappen in de behandeling maakt. Onze burn out aanpak is gericht op de combinatie tussen intensief met je zelf aan de slag gaan en ervaren in je eigen omgeving wat de inzichten met je doen. Deze ervaring heb je nodig om de stappen te maken, die uiteindelijk leiden tot de verandering, die jij graag wilt bereiken.

Onze unieke locatie straalt rust uit. Je bent letterlijk weg uit de drukte

Rust, reflectie & beweging: de ingrediënten tot herstel

Past online coaching niet bij je problematiek, dan hebben we ook de mogelijkheid om je intern te laten verblijven in het Burn-out Herstel Centrum. Ons centrum is door zijn unieke ligging een prachtige plek. Op deze plek kom je tot bezinning, tot jezelf. Je bent letterlijk weg uit de bewoonde wereld en je staat middenin de natuur. Terug naar de basis, naar volledig aandacht voor jezelf.

Back to basic

Je zit op de hoeve in een appartement, waar je alles tot je beschikking hebt wat je nodig hebt. Daarbij bieden we geen luxe als sauna, wellness, restaurant, etc. Jezelf baden in luxe is wel fijn, maar het voegt niets toe aan het herstel van je burnout. Juist teruggaan naar de basis, naar jezelf, even alleen maar zorgen voor jezelf. Dat is waar bij ons de aandacht ligt. Teruggeworpen worden op jezelf. Je leert jezelf opnieuw kennen in wie je bent en waar je kracht en talent ligt. Dat is de basis van onze behandeling.

burnout symptomen herkennen
Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out behandeling is altijd maatwerk

Je hebt een burn-out en je zoekt een passende behandeling. Gefeliciteerd! Je bent aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van burn-out. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je eigen patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. De kunst is om erachter te komen welke patronen dit zijn. En vooral: waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Welkom bij AANDACHT!
Al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen, die vastlopen in hun eigen patronen.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Ik ben niet “gek”…

Ik heb een burn-out!

Je kijkt om je heen en ziet alleen maar gelukkige mensen, bij hun lijkt wel alles goed te gaan, de energie straalt eraf, terwijl jij je alleen nog maar moe, lusteloos en depressief voelt. “Hier klopt iets niet” denk je, maar je kunt er geen vinger opleggen wat nu precies het probleem is.

“Stel je niet zo aan! Ga door!” roept je innerlijk duiveltje. “Je collega’s hebben het veel drukker dan jij en zij redden het ook” En zo push je jezelf er doorheen. Doorgaan…op overlevingsmodus en karakter.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!