Re-integratie na burnout kan al binnen zes weken

Re-integratie na burnout…

Een goede re-integratie na burnout, zowel in je privéleven als ook op je werk, is voor je herstel essentieel. Aan jezelf werken, kan niet zonder je omgeving erbij te betrekken. Of dit nu je werk is, of je privéleven. Dus is het belangrijk dat je tijdens je behandeling ook gaat ervaren wat de effecten zijn op jezelf en op je omgeving.

…een belangrijk onderdeel van je herstel…

Dankzij onze succesvolle aanpak  weten we uit ervaring, dat je al na je tweede midweek intern zelf weer graag aan het werk wilt. En dat is ook goed om te doen. Door de druk op jezelf op te voeren, ga je ervaren wat het nu met je doet. Je gaat ervaren hoe het is om je grenzen aan te geven en hoe je omgeving hierop reageert. Tijdens je eerste stap naar re-integratie na burnout gaat het om het opbouwen van arbeidsritme. Daarin overleggen we steeds tussen jou, je werkgever en je bedrijfsarts wat het opbouwschema zal zijn en in hoeverre er druk op jou mag worden gelegd.

…met intensieve begeleiding van ons gedurende het hele traject.

Omdat we ons bewust zijn van het belang van een goede re-integratie na burnout, is dit een onderdeel van ons traject. We blijven jou begeleiden tot je weer hersteld bent. We houden met jou, tijdens je re-integratie na burnout, telefonisch contact. Om jou de mogelijkheid te geven met ons te klankborden en je ervaringen tijdens de re-integratie te delen. Met jouw manager en werkgever houden we ook contact. Zij zijn onze referentie om het beeld rondom jouw herstel compleet te krijgen en je burnout herstel zo goed in de gaten te houden. Na een aantal weken kom je weer terug voor de laatste fase van je burnout traject. Soms is dat een midweek intern, soms bestaat de vervolgbehandeling uit losse coachsessies. Dat is volledig afhankelijk van hoe je re-integratie na burnout verloopt.

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken