Hoe ga je weer aan het werk na een burn-out?

Re-integratie na burn-out

Onze aanpakBurn-out Symptomen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

Je bent weer snel aan het werk. Met plezier!

Re-integratie na burn-out

Een goede re-integratie na burnout, zowel in je privéleven als ook op je werk, is voor je herstel essentieel. Aan jezelf werken, kan niet zonder je omgeving erbij te betrekken. Of dit nu je werk is, of je privéleven. Dus is het belangrijk dat je tijdens je behandeling ook gaat ervaren wat de effecten zijn op jezelf en op je omgeving.

Weer deelnemen aan de maatschappij

Re-integratie: een belangrijk onderdeel van je herstel

Dankzij onze succesvolle aanpak  weten we uit ervaring, dat je al na je tweede midweek intern zelf weer graag aan het werk wilt. En dat is ook goed om te doen. Door de druk op jezelf op te voeren, ga je ervaren wat het nu met je doet. Je gaat ervaren hoe het is om je grenzen aan te geven en hoe je omgeving hierop reageert. Tijdens je eerste stap naar re-integratie na burnout gaat het om het opbouwen van arbeidsritme. Daarin overleggen we steeds tussen jou, je werkgever en je bedrijfsarts wat het opbouwschema zal zijn en in hoeverre er druk op jou mag worden gelegd.

Zo lang als het nodig is, kun je terugvallen op onze coaching

We begeleiden je: ook op je werk

Omdat we ons bewust zijn van het belang van een goede re-integratie na burnout, is dit een onderdeel van ons traject. We blijven jou begeleiden tot je weer hersteld bent. We houden met jou, tijdens je re-integratie na burnout, telefonisch contact. Om jou de mogelijkheid te geven met ons te klankborden en je ervaringen tijdens de re-integratie te delen. Met jouw manager en werkgever houden we ook contact. Zij zijn onze referentie om het beeld rondom jouw herstel compleet te krijgen en je burnout herstel zo goed in de gaten te houden. Na een aantal weken kom je weer terug voor de laatste fase van je burnout traject. Soms is dat een midweek intern, soms bestaat de vervolgbehandeling uit losse coachsessies. Dat is volledig afhankelijk van hoe je re-integratie na burnout verloopt.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

veranderen van baan

Solliciteren tijdens burn-out

Als je weet waar je belemmerende overtuigingen vandaan komen, ben je in staat je eigen patronen te herkennen en (met behulp van een coach) te doorbreken. Dan ben je in staat met de (werk-) stress om te gaan en hoef je niet meer ‘te vluchten’. Dat je, door je nieuwe inzichten na je burn-out, wellicht alsnog gaat veranderen van baan, is iets anders… Dat doe je dan vanuit kracht en overtuiging.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Contact

Burn-out Herstel Centrum AANDACHT

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

contact@burnoutherstel.info 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.