Burnout Behandeling
Herstel op een unieke locatie

Onze aanpak in 8 stappen uitgelegd

Duurzaam herstel


Terugval burn out: bij ons minder dan 1%...

Omdat we het probleem aanpakken en niet alleen de symptomen, zijn we anders, effectiever en sneller. Het verschil tussen ons en andere trajecten is dat wij naar de oorzaak van de burn-out kijken en deze ook daadwerkelijk samen met jou oplossen. We analyseren niet alleen. We helpen je zodat je zelf in staat bent om te veranderen. Bij jouzelf ontstaat het vermogen om uit de burn-out te komen. En dit is de garantie dat je niet nog een keer kunt terugvallen.

...dankzij onze unieke combinatie...

Onze unieke combinatie van twee midweken intern verblijven in het Burn Out Herstel Centrum en de intensieve coaching en begeleiding op individueel niveau, zorgt er voor dat we snel tot de essentie van je uitdagingen komen. Het teruggeworpen worden op jezelf zorgt ervoor dat je er niet aan ontkomt om de confrontatie met jezelf aan te gaan. En dat heb je ook nodig om definitief uit de burn out te komen en er ook niet meer in terug te vallen. Daar is onze behandeling uniek in.

...en intensieve begeleiding en nazorg.

Uit ervaring weten we dat je, na twee midweken intern in het Burn Out Herstel Centrum in behandeling te zijn geweest, zelf weer graag aan het werk wilt. Dat is misschien nu nog moeilijk voor te stellen en het klinkt snel. Na twee midweken is duidelijk waar de oorzaak van je burn out ligt en heb je deze oorzaak, met onze hulp, opgelost. Juist dan begint voor jou de uitdaging om jezelf ook op je werk opnieuw te leren kennen. Je gaat andere ervaringen opdoen vanuit je nieuwe overtuigingen. Je omgeving reageert daar anders op en je wordt op andere vlakken uitgedaagd. Je bent daarin nooit klaar met leren. Leven is leren. En dat maakt deze reis naar jouw IK zo bijzonder. Daarom begeleiden we je wanneer je weer gaat re-integreren in je oude functie.