Terugval burnout; Niet met onze behandeling

Terugval burnout: bij ons minder dan 1%…

Terugval burnout; Wij zijn anders! Ons percentage terugval burnout is minder dan 1%, omdat we het probleem aanpakken en niet alleen de symptomen. Het verschil tussen ons en andere trajecten is dat wij naar de oorzaak van de burn-out kijken en deze ook daadwerkelijk samen met jou oplossen. In plaats van alleen maar gedrag te analyseren, houden wij een spiegel voor, waardoor je in staat bent om jezelf te veranderen. Bij jouzelf ontstaat het vermogen om uit de burnout te komen en dit is de garantie dat je niet nog een keer kunt terugvallen.

…dankzij onze unieke combinatie…

Onze unieke combinatie van twee tot drie midweken intern verblijven in het Burn-out Herstel & Preventie Centrum en de intensieve coaching en begeleiding op individueel niveau, zorgt ervoor dat we snel tot de essentie van je uitdagingen komen. Het teruggeworpen worden op jezelf zorgt ervoor dat je er niet aan ontkomt om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Dit heb je ook nodig om definitief uit de burnout te komen en er ook niet meer in terug te vallen. Hierin is onze behandeling uniek. Uit ervaring weten we dat je, na twee midweken intern in het Burn-out Herstel & Preventie Centrum, zelf weer graag aan het werk wilt. Op dit moment is dit misschien nog moeilijk voor te stellen, maar een burnout hoeft geen maanden te duren!

…en intensieve begeleiding en nazorg.

Tijdens je behandeling intern heb je geleerd waar de oorzaak van je burnout ligt en heb je deze, met onze hulp, opgelost. Juist dan begint voor jou de uitdaging om jezelf ook op je werk opnieuw te leren kennen. Doordat je anders in het leven gaat staan en nieuwe overtuigingen hebt ga je andere ervaringen opdoen. Jouw omgeving reageert anders op jou en je wordt op andere vlakken verder uitgedaagd. Daarin ben je nooit klaar met leren – Leven is leren. Dat maakt deze reis naar jouw IK juist zo bijzonder. Wij begeleiden je tijdens je burnout, maar ook tijdens je re-integratie in je oude functie en houden in totaal ongeveer een jaar lang contact met jou. Ook dit maakt ons bijzonder en zorgt voor een lage terugval burnout!

Vind je weg op onze site

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Onthaasten? Verlaag je maximum snelheid!

Vanaf 16 maart 2020 is het definitief: de maximum snelheid op Nederlandse snelwegen gaat van 130 naar 100 km/uur.
Niet alleen op de snelweg maar ook in het (bedrijfs-) leven zitten veel mensen met plankgas op de linker baan…

Lees meer
Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Burn-out BN’ers – in de wurggreep van succes

Op dit moment lezen we bijna dagelijks in de media over de toestand van Jan Smit en Marco Borsato. Twee BN’ers, die allebei kampen met burn-out. Dit is geen nieuw fenomeen in de showbiz. Eind 2018 maakte Robbert van de Corput alias Hardwell bekend voor onbepaalde tijd...

Lees meer
Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken