Terugval bij burn-out? Niet nodig!

Een goede behandeling is belangrijk
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Maak kennis en start je herstel

Jouw eerste stap naar herstel

Burnout herstel centrum Aandacht Vaals

Wat onze behandeling uniek maakt

Terugval burn-out: niet met de juiste behandeling

Terugval burnout; Wij zijn anders! Ons percentage terugval burnout is minder dan 1%, omdat we het probleem aanpakken en niet alleen de symptomen. Het verschil tussen ons en andere trajecten is dat wij naar de oorzaak van de burn-out kijken en deze ook daadwerkelijk samen met jou oplossen. In plaats van alleen maar gedrag te analyseren, houden wij een spiegel voor, waardoor je in staat bent om jezelf te veranderen. Bij jouzelf ontstaat het vermogen om uit de burnout te komen en dit is de garantie dat je niet nog een keer kunt terugvallen.

We hebben geen standaard aanpak, maar kijken naar wat jij nodig hebt

Multidisciplinaire aanpak, gericht op het individu

Onze unieke combinatie van twee tot drie midweken intern verblijven in het Burn-out Herstel & Preventie Centrum en de intensieve coaching en begeleiding op individueel niveau, zorgt ervoor dat we snel tot de essentie van je uitdagingen komen. Het teruggeworpen worden op jezelf zorgt ervoor dat je er niet aan ontkomt om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Dit heb je ook nodig om definitief uit de burnout te komen en er ook niet meer in terug te vallen. Hierin is onze behandeling uniek. Uit ervaring weten we dat je, na twee midweken intern in het Burn-out Herstel & Preventie Centrum, zelf weer graag aan het werk wilt. Op dit moment is dit misschien nog moeilijk voor te stellen, maar een burnout hoeft geen maanden te duren!

burnout multidisciplinaire aanpak
re-integratie bij burn-out

We begeleiden je een jaar lang, ook op je werk

Intensieve nazorg en begeleiding

Tijdens je behandeling intern heb je geleerd waar de oorzaak van je burnout ligt en heb je deze, met onze hulp, opgelost. Juist dan begint voor jou de uitdaging om jezelf ook op je werk opnieuw te leren kennen. Doordat je anders in het leven gaat staan en nieuwe overtuigingen hebt ga je andere ervaringen opdoen. Jouw omgeving reageert anders op jou en je wordt op andere vlakken verder uitgedaagd. Daarin ben je nooit klaar met leren – Leven is leren. Dat maakt deze reis naar jouw IK juist zo bijzonder. Wij begeleiden je tijdens je burnout, maar ook tijdens je re-integratie in je oude functie en houden in totaal ongeveer een jaar lang contact met jou. Ook dit maakt ons bijzonder en zorgt voor een lage terugval burnout!

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Verleeg je maximum snelheid!

Onthaasten

Wie constant in een “rush” leeft en voortdurend de volle 100% levert, zit op het maximum van zijn capaciteit.
Sommige medewerkers werken zelfs op een nog hoger niveau. Door perfectionisme, gedrevenheid en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel is 100% inzet voor hun niet goed genoeg… het project moet af en dat zo snel en perfect mogelijk! Dit is op termijn niet vol te houden – voor niemand.

Het gevolg: Burn-out!

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!