Terugval na burn out; Niet met onze behandeling

Terugval burn out: bij ons minder dan 1%…

Omdat we het probleem aanpakken en niet alleen de symptomen, zijn we anders, effectiever en sneller. Het verschil tussen ons en andere trajecten is dat wij naar de oorzaak van de burn-out kijken en deze ook daadwerkelijk samen met jou oplossen. We analyseren niet alleen. We helpen je zodat je zelf in staat bent om te veranderen. Bij jouzelf ontstaat het vermogen om uit de burn-out te komen. En dit is de garantie dat je niet nog een keer kunt terugvallen.

…dankzij onze unieke combinatie…

Onze unieke combinatie van twee midweken intern verblijven in het Burn Out Herstel Centrum en de intensieve coaching en begeleiding op individueel niveau, zorgt er voor dat we snel tot de essentie van je uitdagingen komen. Het teruggeworpen worden op jezelf zorgt ervoor dat je er niet aan ontkomt om de confrontatie met jezelf aan te gaan. En dat heb je ook nodig om definitief uit de burn out te komen en er ook niet meer in terug te vallen. Daar is onze behandelinguniek in.

…en intensieve begeleiding en nazorg.

Uit ervaring weten we dat je, na twee midweken intern in het Burn Out Herstel Centrum in behandeling te zijn geweest, zelf weer graag aan het werk wilt. Dat is misschien nu nog moeilijk voor te stellen en het klinkt snel. Na twee midweken is duidelijk waar de oorzaak van je burn out ligt en heb je deze oorzaak, met onze hulp, opgelost. Juist dan begint voor jou de uitdaging om jezelf ook op je werk opnieuw te leren kennen. Je gaat andere ervaringen opdoen vanuit je nieuwe overtuigingen. Je omgeving reageert daar anders op en je wordt op andere vlakken uitgedaagd. Je bent daarin nooit klaar met leren. Leven is leren. En dat maakt deze reis naar jouw IK zo bijzonder. Daarom begeleiden we je wanneer je weer gaat re-integreren in je oude functie.

Heb ik een burnout?

Ik heb een burnout

Ik heb hulp nodig

Het Burnout Centrum

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Medicatie bij burn-out – Lees de bijsluiter!

Medicatie bij burn-out werkt niet, en toch wordt het regelmatig voorgeschreven... Ruim 1 miljoen mensen slikt antidepressiva, dat staat in een artikel van de Volkskrant uit 2017.  Dit is ca. 6% van de Nederlandse bevolking. Daarbij is volgens het Trimbos-instituut per...

Lees meer

Burnout specialist – Waarom wij afwijken….

Uit je burnout... Hulp, therapieën en behandelingen voor burnout zijn er "en masse"; van yoga retraites, talloze coaches tot ggz instellingen. Deze laatsten waren trouwens ivm frauduleuze diagnoses recent nog in het nieuws, maar dat terzijde... ...dankzij dé burnout...

Lees meer