Uitslag van je burn-out test

Je hebt een hoog risico op burn-out
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

Burn-out Test: je hebt een burn-out

Er bestaat een hoog risico op burn-out

Jouw uitslag

Je hebt de burn-out test ingevuld.

Uit de test blijkt dat jouw gemiddelde score hoog is, waardoor jij in de categorie “hoog risico” valt. Dit betekent dat er hoogstwaarschijnlijk sprake is van burn-out.

Er zijn tekenen van zowel lichamelijke als emotionele uitputting. Wil je meer weten over deze lichamelijke klachten, lees dan hier verder.

Je hebt waarschijnlijk een burn-out. Wat zijn de gevolgen?

De uitslag zal voor jou bevestigen dat er ook echt iets aan de hand is. Wij adviseren je daarom om direct maatregelen te nemen om verdere problemen en uitputting te voorkomen. Niets doen kan namelijk leiden tot een onnodig langdurig herstel of erger, het verliezen van levensvreugde. Wij weten immers dat mensen, die in een burn-out terecht komen, zeer gedreven karakters hebben. Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. En daar is niks mis mee. Maar het mag nooit ten koste gaan van jezelf.

Advies nodig? Plan een persoonlijk gesprek met één van onze therapeuten.

We kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van je testuitslag vragen hebt. Vragen, die gericht zijn op jouw persoonlijke situatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een advies gesprek met één van onze therapeuten te plannen. Je kunt dan al je vragen stellen en een advies krijgen gericht op jouw situatie en wat jij het beste kunt doen om hieruit te komen.

Onze specialisten zitten voor je klaar. Klik hier en maak eenvoudig een afspraak met ons.

Met een goede behandeling is je burn-out eenvoudig op te lossen

De kans op een burn-out is groot. En nu?!

​Uit de test blijkt dat je een hoog risico op een burn-out hebt. Wat kun je nu het beste doen?

Stap 1 – Maak het bespreekbaar
Ben je nog aan het werk, bespreek de uitslag dan met je werkgever. Samen kunnen jullie dan kijken wat de beste aanpak is zodat jij weer beter kan functioneren.

Een verhoogd risico op burn-out hoeft nog niet te betekenen dat je ziek gemeld moet worden. Wel is het goed om te kijken wat jij nodig hebt om te voorkomen dat je daadwerkelijk in een burn-out komt. We bieden ook Burn-out Preventie Trajecten aan. Dat zijn korte intensieve coachingstrajecten, gericht op wat jij nodig hebt.

burn-out en blijven werken

Stap 2 – Ga naar de huisarts
Ben je ziek gemeld. Dan is het belangrijk dat je naar de huisarts gaat om een officiële diagnose ‘burn-out’ te krijgen. Door de diagnose ‘burn-out’ op papier te krijgen van je huisarts, heb je recht op een behandeling gericht op burn-out. Het nadeel: dit valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. Je werkgever is aansprakelijk vanuit zijn zorgplicht. Vaak wordt door middel van een andere diagnose geprobeerd om toch de behandeling vergoed te krijgen via de zorgverzekering. En dat heeft veel (meestal voor jou) nadelige gevolgen.

Stap 3 – Ga naar de bedrijfsarts
Je bedrijfsarts is als controlerend geneesheer degene, die checkt of je in staat bent om je werk te kunnen doen. Hij is geen verwijzer. Toch verwijst een bedrijfsarts vaak met door. Weet dan dat jij de vrijheid van zorgkeuze hebt. Kies voor een behandeling die voor jou goed voelt.

Stap 5 – Zoek de juiste hulp
Je bent op onze website terecht gekomen omdat je meer wilt weten over burn-out en de manier waarop wij dit aanpakken. En onze aanpak spreekt je aan. Onze behandeling is er op gericht om jou weer snel in staat te stellen de controle en de verantwoordelijkheid over je eigen leven terug te krijgen. Vaak voelt een burn-out aan alsof je de controle over jezelf verloren hebt. We pakken het grondig aan. Zodat jij in staat bent om tot een echte verandering te komen.

Stap 6 – Plan een kennismaking met ons
Om er zeker van te zijn dat onze behandeling bij je past, vinden we het belangrijk dat je ons leert kennen. Een goede klik tussen jou en je coach/therapeut is essentieel voor een goed resultaat. Wij toetsen tijdens het kennismakingsgesprek of we jou ook daadwerkelijk kunnen helpen.

Meer informatie over onze burn-out behandeling

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Veranderen van baan?

Solliciteren tijdens burn-out

Op het eerste gezicht lijkt solliciteren tijdens burn-out wellicht een goede oplossing. In de eerste dagen ben je euforisch, er gebeurt iets spannends in je leven. Je gaat eindelijk voor je gevoel vooruit. Echter, er is niets opgelost.

Je kunt het vergelijken met een autorit…

Solliciteren tijdens burn-out, en vervolgens veranderen van baan, is alsof je met een auto, die een lekke band heeft, van de snelweg afgaat om op een binnenweg te gaan rijden in de hoop dat je geen last meer hebt van de lekke band….

Je komt in een andere omgeving, maar je belemmering zit er nog steeds. Het is maar een kwestie van tijd, tot dat het weer begint “te rammelen”.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!