Burnout behandeling in beeld gebracht

[spacer height=”10px”]
Burnout Behandeling

Herstel op een unieke locatie

Waarom juist onze aanpak?

Onze aanpak in 8 stappen uitgelegd

Herstel in acht stappen van je burnout


[spacer height=”20px”]
In deze video leggen we uit hoe we het herstel van je burnout aanpakken.

AANDACHT is gevestigd in het Burn Out Herstel Centrum…

Onze behandeling is door de combinatie van intern verblijven in het Burn Out Herstel Centrum en de intensieve begeleiding in een korte periode uniek en succesvol. Op deze unieke locatie werken we dagelijks met mensen die in een burn out zitten. Onze resultaten spreken voor zich. Je bent binnen no time weer op de rit. We zorgen er voor dat je burn out niet langer hoeft te duren dan nodig is. En zeker geen maanden. Dat hoeft ook niet.

…gespecialiseerd in het behandelen van burn out…

Maar wat doen wij dan anders waardoor we dit voor elkaar krijgen? We hebben ons gespecialiseerd op het behandelen van burn out, omdat de reguliere hulpverlening hierin tekort schiet. Ons talent en onze kracht is dat we je niet alleen inzicht geven in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Juist op dit punt beginnen wij met ons werk en stoppen we niet. We zijn op overtuigingsniveau met je aan het werk en daardoor verandert er daadwerkelijk iets in jouzelf waardoor je automatisch iets anders gaat doen. En dat is nou net wat je nodig hebt om nooit meer in een burn out te komen. Je krijgt bij ons dan ook niet te horen dat je bijvoorbeeld moet leren ‘Nee’ zeggen en dat je eerst tot tien moet tellen voordat je antwoord geeft of aan iemands verwachtingen wilt voldoen. We gaan juist de diepte in en laten je begrijpen wat er bij jou gebeurt waarom jij bijvoorbeeld moeite hebt met je grenzen aan te geven. Deze barrière ruimen we dan samen op. Waardoor jij verandert. Door die bewustwording ben je in staat om de ander mee te nemen in jouw beleving zonder dat je de verbinding daarbij verliest.

…op deze plek kom je volledig tot jezelf.

En dat is ook nodig om tot verandering te komen. Je burn out laat je een belangrijke les zien. Het zorgt er voor dat je bewust wordt en dat je de dingen anders moet aanpakken. Door volledig teruggeworpen te worden op jezelf, ga je de ruimte en vrijheid ervaren om naar jezelf te kijken. Confronterend, en juist daardoor fascinerend en bijzonder. We zetten je terug in je eigen IK, waar je zelf het vermogen voelt om vanuit je eigen waarden in het leven te kunnen staan. Los van het oordeel van de ander, waardoor je de veerkracht hebt om alles te kunnen bereiken wat je graag wilt bereiken.

burn-out &
behandeling

burn-out behandeling

alles over
burn-out
Alle informatie over burn-out

burn-out &
je partner
partner_handen

burn-out &
je werk
bureau

[spacer height=”5px”]vrijblijvend gesprek burnout behandeling
kom vrijblijvend langs

[spacer height=”5px”]kijk onze video
bekijk onze video

[spacer height=”5px”]burnout referenties
referenties

[spacer height=”5px”]blog
onze blog