Je bent ondernemer met een burn-out

Hoe herstel je snel en goed van een burn-out?
Onze aanpakBurn-out Symptomen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

burn-out klachten ondernemer

Hoe zorg je ervoor dat je weer snel aan het werk kan

Burn-out en je bent zelfstandig ondernemer

Als ondernemer, directeur of ZZP’er lijk je immers onmisbaar voor je bedrijf. De verantwoording, maar ook de werkdruk zijn hoog, er is steeds minder tijd voor leuke dingen en je hoofd draait alleen nog maar om werken. Als dit langer aanhoud begint je lichaam signalen te geven en voor je het weet ben je op weg naar een burn-out. Maar juist door je verantwoordelijkheid kun je er maar moeilijk aan toe geven. Je hebt er gewoon weg geen tijd voor. Immers je kunt het je als ondernemer of werkgever niet veroorloven (langdurig) uit te vallen.

Een snelle en duurzame aanpak

Binnen enkele weken van je burn-out af

Wij begrijpen heel goed dat voor jou als zelfstandige of ZZP’er, ondernemer of directeur een snelle en efficiënte aanpak van je burn-out verschijnselen uiterst van belang is. Een burn-out als zelfstandige hoeft echt geen maanden te duren. Sterker nog, met de juiste hulp kun je het voorkomen. Door onze unieke aanpak en onze jarenlange ervaring op het gebied van burn-out kun je binnen enkele weken weer optimaal functioneren. En niet voor even maar voor de rest van je leven.

Dus ook de burn-out ondernemer of ZZP’er is bij ons aan het goede adres. Wat we vaak merken, is dat juist bij ondernemers een kort en intensief traject zeer effectief is. Daarbij bieden we ook tijdens het traject de nodige managementondersteuning en -bewustwording.

re-integratie bij burn-out

Je komt beter terug

Je wordt zelf bewust dankzij je burn-out

Tijdens de behandeling leer je de details van wie je bent, waar je voor staat en hoe je handelt. Je krijgt voortdurend een spiegel voorgehouden en leert je eigen patronen te (h)erkennen en te doorbreken. Daardoor ben je in staat vanaf nu betere bewuste keuzes te maken en signalen van je lichaam en geest vroegtijdig te herkennen en te handelen, om zo terugval te voorkomen. Wie zijn eigen kracht en zijn valkuilen kent is de meester over zijn gedrag.

Wat nu?

Wij realiseren ons dat we hier nooit alle informatie, die voor jou van toepassing is, kunnen geven. Elk geval is immers uniek. Graag ondersteunen wij jou bij de stappen, die nodig zijn om succesvol jouw burnout als ondernemer of zelfstandige en werkstress aan te pakken. Stel je vragen daarom gerust aan ons. Als specialisten op het gebied van burnout herstel delen we graag onze kennis! Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek met ons. Alleen dan kunnen we je ook op weg helpen. Dat kan door het contactformulier in te vullen of direct via 06-12 96 24 86.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Burn-out ligt op de loer!

Chronische stress

Wanneer een gezonde mate van stress omslaat in chronische stress ligt een burnout op de loer.We kennen het allemaal. Periodes in ons leven, waarin we net dat stapje extra moeten zetten.

Stress ervaart iedereen anders. Bepaalde karaktereigenschappen, zoals het gevoel constant beschikbaar te moeten zijn, een hoog verantwoordelijkheids- en plichtgevoel, zorgen ervoor dat iemand chronische stress ervaart. Het lichaam is dan niet meer in staat om uit te rusten en zijn processen te normaliseren, met als gevolg…een burnout.