Burnout als zelfstandige of ZZP’er

Burnout als zelfstandige vereist een snelle en duurzame aanpak….

Als ondernemer, directeur of ZZP’er lijk je immers onmisbaar voor je bedrijf. De verantwoording, maar ook de werkdruk zijn hoog, er is steeds minder tijd voor leuke dingen en je hoofd draait alleen nog maar om werken. Als dit langer aanhoud begint je lichaam signalen te geven en voor je het weet ben je op weg naar een burn-out. Maar juist door je verantwoordelijkheid kun je er maar moeilijk aan toe geven. Je hebt er gewoon weg geen tijd voor. Immers je kunt het je als ondernemer of werkgever niet veroorloven (langdurig) uit te vallen.

…binnen enkele weken de burn-out omkeren…

Wij begrijpen heel goed dat voor jou als zelfstandige of ZZP’er, ondernemer of directeur een snelle een efficiënte aanpak van je burnout verschijnselen daarom van uiterst belang is. Een burnout als zelfstandige hoeft echt geen maanden tot jaren te duren. Sterker nog met de juiste hulp kun je het voorkomen. Door onze unieke aanpak en onze jarenlange ervaring op het gebied van burn-out kun je binnen enkele weken weer optimaal functioneren. En niet voor even maar voor de rest van je leven.

….door onze multidisciplinaire aanpak en in volledige privacy…

Onze aanpak is uniek in Nederland. Door je verblijf in ons Burn-out Herstel Centrum Hoeve de Linde, een rustige locatie in het Heuvelland, wordt je volledig ont-strest. Door je uit je hectische omgeving te halen kom je volledig tot rust en val je daarbij terug op jezelf. Afhankelijk van het voor jou meest geschikte programma, werken we in 1 tot 2 sessies per dag aan je persoonlijk burn-out herstel. De gesprekken zijn individueel, dus je privacy wordt tijdens het burnout herstel traject, zowel in verblijf als tijdens de behandeling, bij ons volledig gewaarborgd. Onze multidisciplinaire aanpak, waarbij ook onze bewegingsdeskundige wordt ingezet, besteden wij aandacht aan zowel geest als lichaam.

…sterker dan ooit!

Tijdens het traject leer je de details van wie je bent, waar je voor staat en hoe je handelt. Je krijgt voortdurend een spiegel voorgehouden en leert je eigen patronen te (h)erkennen en te doorbreken. Daardoor ben je in staat vanaf nu betere bewuste keuzes te maken en signalen van je lichaam en geest vroegtijdig te herkennen en te handelen, om zo terugval te voorkomen. Wie zijn eigen kracht en zijn valkuilen kent is de meester over zijn gedrag.

 Wat nu?

Wij realiseren ons dat we hier nooit alle informatie, die voor jou van toepassing is, kunnen geven . Heb je ondersteuning nodig bij de stappen, die nodig zijn om succesvol burnout als zelfstandige en werkstress aan te pakken, stel dan je vragen aan ons. Als specialisten op dit gebied delen we graag onze kennis! Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek met ons. Alleen dan kunnen we je ook op weg helpen. Dat kan door het contactformulier in te vullen of direct via 06-12 96 24 86.

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken