Burn-out Herstel & Preventie Centrum AANDACHT

Hier vind je ons

WE ZIJN VERHUISD!

Vanaf 31 maart 2023 kun je in de Oostenrijkse Alpen herstellen van je burn-out!

Knappenberg 8 | 9376 Knappenberg

Karinthië | Oostenrijk

Onze kantoortijden

We zijn van maandag tot donderdag geopend van 9.00u en 17.00u. En op vrijdag van 9.00u tot 12.00u.

Zo kun je ons het snelste bereiken

Stuur ons een bericht

Via Whatsapp
burn-out contactScan deze code of klik op het Whatsapp-icon links in beeld. Laat je gegevens achter of stel je vraag. We nemen dan contact met je op.

Via onderstaand contactformulier
blog​Vul het contactformulier in met je gegevens en stel je vraag. We nemen dan contact met je op.

Plan een adviesgesprek

Krijg advies van onze specialist (kosten €35,-)
vrijblijvend gesprek burnout behandelingKlik hier om een adviesgesprek te plannen. Je plant een datum en een tijd waarop wij contact met je opnemen.

Meer informatie over ons adviesgesprek
lees meerOnze specialisten zitten voor je klaar. Lees hier wat een adviesgesprek voor jou kan betekenen.

Voordat je het contactformulier invult, nog even dit:

Je bekijkt een unieke aanpak van burn-out. En dat zorgt ervoor dat, als jij dat wilt, jijzelf in staat bent om jouw problemen, met betrekking tot je burn-out, zelf op te lossen met behulp van onze reflectie en therapie. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen leven en dus ook de regie over je eigen leven terug. We zijn geen hulpinstantie, die jou gaat vertellen wat je moet doen. Bij ons krijg je dan ook geen tips&tricks aangereikt. Wij kijken en behandelen voorbij je gedrag. Want daar zit jouw sleutel tot je herstel.

Kun je onderstaande vragen met ‘JA!’ beantwoorden:

  • Ik heb de test, die op deze site staat, ingevuld.
   Dit geeft jou en ons een goede indicatie over je huidige situatie;
  • Het is mij duidelijk dat dit traject niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Ik betaal het traject zelf en/of Ik ben in gesprek met mijn werkgever hierover gegaan.
   Afhankelijk van de ernst van jouw situatie en de vorm van het traject, kost een traject tussen €1.500,- en €15.000,- (excl. btw). Alle trajecten, die we aanbieden, zijn maatwerk. Daarom kunnen we geen standaard prijs hanteren.
  • Ik ben bereid om de confrontatie met mezelf aan te gaan en daarbij datgene bij mezelf te veranderen, waardoor ik een betere versie van mezelf word.
   Ons traject is een unieke aanpak, die volledig hierop geënt is.

…dan ben je bij ons aan het goede adres!
Vul dan het onderstaand contactformulier in.

Wij bellen jou terug tijdens kantooruren

Wij nemen telefonisch contact met jou op. Je kunt dan uitleggen wat er aan de hand is en vragen stellen. Ook wij zullen alvast een aantal vragen aan jou stellen. Dit geeft ons een eerste indruk van jou en je situatie.

Vervolgens ga je met ons in gesprek

Afhankelijk van het telefoongesprek nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze kosteloze en vrijblijvende kennismaking kun je ons meer vertellen over jou en je situatie. Wij kunnen dan inschatten of we jou kunnen helpen en wat jij precies nodig hebt. Op basis van het kennismakingsgesprek stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op. Pas dan wordt ook duidelijk wat de kosten gaan zijn, omdat we maatwerk leveren.

Contactformulier

Bedankt voor je interesse in onze aanpak.

Burn-out Herstel Centrum AANDACHT

Knappenberg 8 in Knappenberg

Oostenrijk

+31 (0)6-18 16 81 05

contact@burnoutherstel.info 

Let op: we zijn géén crisisdienst

​Let op: we zijn geen crisisdienst

We krijgen ook geregeld aanvragen van mensen, die in een psychische crisis zitten. Onze focus ligt op het behandelen van mensen met een burn-out. We behandelen geen psychische stoornissen. Herken jij jezelf in de symptomen, die horen bij een burn-out, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

burn-out klachten zet je stil

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

burn-out werkgever

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Schaam je!

Taboe op burn-out

Burn-out treft juist de doorzetters en harde werkers, die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben en de belangen van de organisatie boven hun eigen persoonlijke grenzen stellen – dus eigenlijk de ideale medewerker.
Het perfecte plaatje op sociale media, waarin iedereen alleen de beste versie van zichzelf laat zien, legt een enorme druk op mensen. Dit, samen met het gevoel van een constante beschikbaarheid, kan juist één van de redenen zijn, die voor een burn-out zorgen. Om het taboe op burn-out te doorbreken, is het belangrijk dat je erover gaat praten en ervaringen gaat delen.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een adviesgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!