Burn-out? Test het hier!

Test of je een burn-out hebt
Doe de testUitleg over de test

Maak kennis en start je herstel

Jouw eerste stap naar herstel

De Burn-out Test

Lees er hier alles over

burnout test

Deze burn-out test is ontwikkeld door Katholieke Universiteit Leuven

Deze burn-out test schept helderheid

Heb ik een burn-out?” is een veelgestelde vraag. Het feit dat je op zoek gaat naar een burn-out test en informatie over burn-out geeft al aan dat je het gevoel hebt dat er iets niet helemaal lekker loopt. Het wilt nog niet zeggen dat je daadwerkelijk een burn-out hebt.

Om een eerste antwoord op de vraag “Heb ik een burn-out?” te krijgen, kan deze burn-out test wel helderheid bieden. De test geeft een indicatie of je een burn-out hebt of er tegenaan zit. Het is geen diagnose. Het geeft een goed beeld waarop je verder kan. De test doe je door op één van de onderstaande knoppen te klikken. Als je de test hebt ingevuld, analyseren wij deze en vervolgens krijg je via mail jouw resultaat.

l

Ga naar de Burn-out Test

Doe de burn-out test en krijgt direct inzicht in welke mate jij scoort op de schaal van burn-out.

Achtergrondinformatie over de burn-out test

De Burnout Test bestaat uit 23 vragen over “kernsymptomen” en 10 vragen over “secundaire symptomen“. Het duurt ca. 5 minuten om hem in te vullen. De uitslag van de test is geen diagnose, maar geeft wel een betrouwbaar (wetenschappelijk) beeld van je huidige situatie.

Deze burn-out test is wetenschappelijk onderbouwd!

Het internet staat vol met allerhande testen, symptomen en verschijnselen, die met burn-out te maken hebben. In maart 2019 heeft de Katholieke Universiteit KU Leuven een nieuwe test geïntroduceerd: het Burnout Assesment Tool, afgekort BAT. Deze burn-out test is wetenschappelijk onderbouwd en geeft een goede indicatie hoe het met jou gesteld is.

Meer weten over burn-out?

Bij ons kun je terecht met al je vragen

Deze burn-out test geeft een indicatie. Het is natuurlijk geen definitieve diagnose. Of je nu de burn-out test doet of niet, je bent bij ons van harte welkom om je burn-out klachten en ervaringen te delen en te bespreken. We bieden daarin de mogelijkheid om een adviesgesprek aan te vragen. Je komt dan direct in contact met één van onze coaches, die jou advies kan geven gericht op jouw persoonlijke situatie. Wil je graag in behandeling bij ons? Dan starten we altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Deze kun je hier aanvragen. Middels een kennismakingsgesprek in ons Burn-out Herstel Centrum in Vaals, krijgen wij een goede indruk van jouw situatie. Wij kunnen jou dan vrij snel duidelijkheid geven over je vraag: “Heb ik een burn-out?” en of we jou kunnen helpen met onze multidisciplinaire persoonlijke behandeling. Voel je dus vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

burnout symptomen herkennen

Blijf niet rondlopen met je klachten

Blijf niet lopen met je klachten, worstelingen en vragen. Het voorkomen van een burn-out is makkelijker dan het herstellen van een burn-out. Ook als uit de test blijkt dat je (nog) geen burn-out hebt, is het misschien tijd om naar jezelf te kijken. In wie je bent. Naar waarom je doet wat je doet. Zonder dat je een accuut probleem hebt.

Je hoeft geen burn-out te hebben om door ons geholpen te kunnen worden. We bieden ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maatwerk coaching. Soms kun je al met een midweek intern in ons centrum veel ellende voorkomen. Lees hier wat je verder nog kunt doen wanneer je met burn-out klachten loopt.

Burn-out geen cognitieve gedragstherapie

Je hebt een burn-out: dat is goed nieuws!

Een burn-out is gewoon te behandelen

Je hebt last van een burn-out. En dat is gewoon te behandelen. Zonder medicatie. Zonder langdurig sleepende trajecten. ​Wat jij nodig hebt, is een passende behandeling. Een specialist, die actief met je aan de slag gaat en doordringt tot de kern. 

Een specialist met aandacht voor jouw uniekheid

Kies je voor ons, dan kies je voor een gespecialiseerde behandeling van burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Daarin leveren we maatwerk. Een burn-out is persoonlijk. Voor iedereen is de oorzaak anders. Ondanks dat de burn-out symptomen op elkaar lijken.

Je hebt last van jezelf; en dat is op te lossen!

Waar je last van hebt, zijn je patronen. Waardoor je over je grens heen gaat. En dus uitgeput bent geraakt. De kunst is om erachter te komen welke patronen dit zijn. En vooral: waarom zijn ze ooit ontstaan?

Waarom doe je wat je doet?

De sleutel tot de oplossing van je burn-out ligt in het antwoord waarom je doet wat je doet. Door er achter te komen waarom deze patronen zijn ontstaan, kun je ze veranderen. En dit proces is voor iedereen uniek. Daarom vraagt een behandeling van burnout om flexibiliteit en maatwerk. Gericht op het individu. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Zodat je vanuit inzicht tot verandering komt. Je moet dus aan de slag in de fundamenten van je ZELF.

Krijg meer zekerheid over jouw situatie. Doe de burn-out test!

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit.

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

Herstel in de Alpen

Onze locatie ligt middenin de natuur; in het prachtige Oostenrijkse Karinthië.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Daarom is onze therapie op maat. Want het gaat om jou als mens.

Ik ben niet gek…

Ik heb een burn-out!

Je kijkt om je heen en ziet alleen maar gelukkige mensen, bij hun lijkt wel alles goed te gaan, de energie straalt eraf, terwijl jij je alleen nog maar moe, lusteloos en depressief voelt. “Hier klopt iets niet” denk je, maar je kunt er geen vinger opleggen wat nu precies het probleem is. “Stel je niet zo aan! Ga door!” roept je innerlijk duiveltje. “Je collega’s hebben het veel drukker dan jij en zij redden het ook” En zo push je jezelf er doorheen. Doorgaan…op overlevingsmodus en karakter.

Direct hulp bij al je vragen over burn-out

 

Loop je vast? Of heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt?

 

Regel zelf direct een coachgesprek bij één van onze specialisten. Je krijgt antwoord op al jouw vragen vanuit de decennia kennis, die wij hebben. Toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Je aanvraag hebben wij ontvangen!