Doe hier de burn-out test

Burn-out Test

Wat is een burn-outHoe wij je gaan helpen

Vertoon jij burn-out symptomen?

Plan een kennismaking

Ontwikkeld door KU Leuven

Burn-out Assessment Tool (BAT)

“Heb ik een burn-out?” is een veel gestelde vraag en het feit dat je op zoek gaat naar een burn-out test en informatie over burn-out, geeft al aan dat je het gevoel hebt dat er iets niet helemaal lekker loopt. Het wilt echter niet zeggen dat je ook daadwerkelijk een burn-out hebt.

Om een eerste antwoord op de vraag “Heb ik een burn-out” te krijgen kan een burn-out test een laagdrempelig begin zijn. Het internet staat vol met allerhande testen, symptomen en verschijnselen, die met burn-out te maken hebben. In maart 2019 heeft de Katholieke Universiteit KU Leuven een nieuwe test, namelijk het Burnout Assesment Tool, oftewel BAT geïntroduceerd. Deze burn-out test geeft een goede indicatie hoe het met jou gesteld is.

Er zijn twee versies van de burn-out test (BAT)

De werkgerelateerde BAT is voor mensen die nog aan het werk zijn of zich net pas ziek gemeld hebben. De algemene versie van de BAT is ontwikkeld voor mensen die al een tijdje (meer dan twee maanden) uit het werkritme zijn.

De burnout test bestaat uit 22 respectievelijk 23 vragen over “kernsymptomen” en 10 vragen over “secundaire symptomen” en het duurt ca. 5 minuten om hem in te vullen. Via onderstaande link kun je de test invullen.

Ik werk nog Ik werk niet (meer)

Wij analyseren de test en nemen vervolgens contact met jou op om de resultaten te bespreken.

Meer weten over burn-out?

Bij ons kun je terecht met al je vragen

Bedenk wel: ook deze burn-out test geeft slechts een indicatie. Het is natuurlijk geen definitieve diagnose. Of je nu de burn-out test doet of niet, je bent bij ons van harte welkom om je burn-out klachten en ervaringen te delen en te bespreken. Middels een kennismakingsgesprek, in ons Burn-out Herstel Centrum in Vaals, krijgen wij een goede indruk van jouw situatie. Wij kunnen jou dan vrij snel duidelijkheid geven over je vraag: “Heb ik een burn-out?” en of we jou kunnen helpen. Voel je dus vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

Blijf niet rondlopen met je klachten

Blijf niet lopen met je klachten, worstelingen en vragen. Het voorkomen van een burn-out is makkelijker dan het herstellen van een burn-out. Een aantal coachgesprekken kan al veel ellende voorkomen. Lees hier wat je verder nog kunt doen wanneer je met burn-out klachten loopt.

Hier staan wij voor

AANDACHT betekent...

Onze aanpak is individueel, multidisciplinair en op maat gemaakt. Hoewel de symptomen vaak overeenkomen, is elke burn-out uniek. En zo pakken we dan ook onze burn-out behandeling aan: persoonlijk en alleen op jou van toepassing. Standaard methodieken bestaan voor ons niet. We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Individueel

Onze behandeling is 1 op 1. Géén groepstherapie. Het gaat om jou persoonlijk!

multidisciplinair

Een burn-out is tweeledig. Wij behandelen zowel lichaam als geest.

midden in de natuur

Ons centrum ligt midden in de natuur; in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

op maat gemaakt

Iedereen is uniek. Je krijgt wat je nodig hebt; niet meer en niet minder.

Ik ben niet gek…

Ik heb een burn-out!

Je kijkt om je heen en ziet alleen maar gelukkige mensen, bij hun lijkt wel alles goed te gaan, de energie straalt eraf, terwijl jij je alleen nog maar moe, lusteloos en depressief voelt. “Hier klopt iets niet” denk je, maar je kunt er geen vinger opleggen wat nu precies het probleem is. “Stel je niet zo aan! Ga door!” roept je innerlijk duiveltje. “Je collega’s hebben het veel drukker dan jij en zij redden het ook” En zo push je jezelf er doorheen. Doorgaan…op overlevingsmodus en karakter.

Hoe we jou helpen

AANDACHT voor...

blank

Werknemer

Je hebt de diagnose burn-out. Hier vind je informatie over onze behandeling en hoe wij jou gaan helpen, zodat jij BETER wordt. 

Ondernemer met burnout

Ondernemer

Wanneer jijzelf uitvalt met een burn-out, is het natuurlijk belangrijk om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen.

blank

Organisatie

Als een medewerker uitvalt met burn-out is het  belangrijk om te weten wat je zorgplicht is en hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Burn-out bedrijfsarts verwijzers

Verwijzer

Uiteraard werken wij graag samen met verwijzers; met het doel de cliënt BETER en duurzaam terug te laten keren in het arbeidsproces.

Contact

Burn-out Herstel Centrum AANDACHT

Schuttebergsweg 5 in Vaals

06-18 16 81 05

contact@burnoutherstel.info 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.