Burnout test – Heb ik een burnout?

Doe hier de burnout test…

“Heb ik een burnout?”, is een veel gestelde vraag en het feit dat je op zoek gaat naar een burnout test en informatie, geeft aan dat er iets mis is. Het wilt echter niet zeggen dat je ook daadwerkelijk een burnout hebt.

Om een eerste antwoord op de vraag “Heb ik een burnout” te krijgen kan een burnout test een laagdrempelig begin zijn. Het internet staat vol met allerhande testen en verschijnselen, die met burnout te maken hebben. In maart 2019 heeft de KU Leuven een nieuwe test, namelijk het Burnout Assesment Tool, oftewel BAT geïntroduceerd. Deze burnout test geeft een goede indicatie hoe het met jou gesteld is.

De burnout test bestaat uit 23 vragen over “kernsymptomen” en 10 vragen over “secundaire symptomen” en het duurt ca. 5 minuten om hem in te vullen.

Via onderstaande link kun je de test van de KU Leuven invullen.

Burnout test

Wij analyseren de test en nemen vervolgens contact met jou op om de resultaten te bespreken.

 …voel je vrij om bij ons al je vragen te stellen…

Bedenk wel, ook deze burnout test geeft slechts een indicatie. Het is natuurlijk geen definitieve diagnose. Of je nu de burnout test doet of niet, je bent bij ons van harte welkom om je burnout klachten en ervaringen te delen en te bespreken. Middels een kennismakingsgesprek, bij ons in Vaals of, als dat te ver weg is, ook per telefoon of via skype, krijgen wij een goede indruk van jouw situatie. Wij kunnen jou dan vrij snel duidelijkheid geven over je vraag: “Heb ik een burnout?” en of we jou kunnen helpen. Voel je dus vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

…blijf niet rondlopen met je klachten.

Blijf niet lopen met je klachten, worstelingen en vragen. Het voorkomen van een burnout is makkelijker dan het herstellen van een burnout. Een aantal coachgesprekken kan al veel ellende voorkomen. Lees hier wat je verder nog kunt doen wanneer je met burnout klachten loopt.

Vind je weg op onze site:

Wat is een burnout?

burnout symptomen foto

Ik heb een burnout

foto burnout herstel

Hoe wij je gaan helpen

burnout behandeling afbeelding

Het Burnout Centrum

afbeelding burnout behandeling

Lees hier onze recente blogs over alles wat met burn-out te maken heeft:

Ik heb een vraag


Ik wil kennismaken